Premier League: 10 ting du skal vide før Chelsea - Tottenham


10. Tottenham og Chelsea har spillet uafgjort i fire af deres seneste seks indbyrdes ligakampe. Endnu en pointdeling lørdag aften giver odds 4.00.

9. De to London-klubber spillede 1-1 i det omvendte opgør på White Hart Lane i september. En gentagelse af det resultat lørdag på Stamford Bridge giver odds 7.50.

8. Sidst Spurs slog Chelsea på udebane, var i februar 1990, da det endte 2-1 i den gamle Division One. Siden dengang har de hvidklædte spillet 26 gange på Stamford Bridge uden at vinde, og gæsterne har odds 1.55 på at tabe igen lørdag.

7. Chelsea har vundet fire ud af fem hjemmekampe i 2014 og har odds 1.11 på enten at vinde eller spille uafgjort på Dobbeltchancen.
 

Se højdepunkterne fra et klassisk møde mellem Chelsea og Tottenham fra februar 1994:


6. Andre Schürrle lavede hattrick mod Fulham sidste weekend - hans første mål for The Blues siden to kasser i Stoke 11 kampe forinden. Midtbanespilleren har odds 6.50 som første målscorer.

5. Siden Boxing Day har Tottenham vundet to kampe i træk ved fire lejligheder, men siden december er det ikke lykkedes klubben at vinde tre opgør på stribe. Tim Sherwood & Co. har pt. vundet to kampe i streg og har odds 6.50 på at lave en sjælden "tre-på-stribe".

4. Chelsea har ikke indkasseret mål på eget græs i 372 minutter. Hjemmeholdet har odds 2.45 på at vinde og holde nullet.

3. Fire af Tottenhams seneste seks kampe er sluttet 1-0 til hjemmeholdet inklusiv nederlag i Dnipro og Norwich. Chelsea har odds 6.75 på at vinde 1-0.

2. Eden Hazard har scoret otte af sine 12 ligamål på hjemmebane i denne sæson (66 pct.), mens blot to af belgierens syv målgivende afleveringer er sendt afsted på Stamford Bridge (28 pct.). Hazard har odds 2.75 som målscorer.

1. Chelsea har i gennemsnit 19,1 skudforsøg per Premier League-kamp, mens Tottenhams tilsvarende tal på udebane er 15,6. Du får odds 1.92 på, at begge hold scorer.


Premier League-ekspert Morten Bruun tror ikke, at Chelsea kan tabe til Tottenham - se hans analyse i Unibet TV-studiet her!