Premier League: 10 ting du skal vide før Everton - Liverpool


10. Everton har spillet sine seneste to kampe 0-0 og spillede ligeledes en målløs kamp mod Liverpool, sidst de to lokalrivaler mødtes. Lørdagens tidlige opgør har odds 11.00 på at slutte 0-0. 

9. Liverpool har dog en 4-1-1-resultatstatistik fra de seneste seks kampe og har odds 2.50 på at vinde Merseyside-derbyet.

8. Dette opgør endte 2-2 i sidste sæson, og samtlige fire mål blev sat ind i første halvleg. Endnu en X/X i Halvleg/Fuldtid giver odds 5.00.

7. Liverpool har scoret først i fire af de seneste fem ligaderbyer og har odds 1.78 på at gøre det igen.

6. Luis Suarez har scoret tre mål i fem kampe mod Everton og har allerede lavet otte kasser for sin klub i denne sæson. Uruguayaneren er med odds 4.90 favorit som første målscorer. 

Herunder kan du se Suarez score på Goodison i sidste sæson: 

 

5. Romelu Lukaku har derimod lavet fem mål i otte optrædener for Everton. Den belgiske landsholdsspiller har odds 2.60 på at score i kampen.

4. Der er tale om Merseyside-derby nummer 100 på Evertons hjemmebane. The Toffees har scoret flere mål end Liverpool (123-120), og hvis begge hold scorer lørdag, kan du få dine penge 1.62 gange igen.

3. Luis Suarez og Daniel Sturridge har tilsammen scoret 76 pct. af Liverpools ligamål i denne sæson (16 ud af i alt 21). Sturridge har odds 2.65 som målscorer.

2. Kevin Mirallas ligger på en delt førsteplads, når det kommer til målgivende afleveringer i denne sæson (fire i alt), men han har endnu sit første sæsonmål for Everton til gode. Mirallas har odds 8.00 som første målscorer.

1. Everton er ubesejret på Goodison i denne sæson (3-2-0) og har odds 1.53 på enten at vinde eller få uafgjort på Dobbeltchancen.


Klik her for at lytte til det seneste afsnit af Unibet SportsCast med Unibets Per Marxen og de to Premier League-eksperter, Tipsbladets Jacob Hansen og 6'erens Mikkel Bischoff!