Premier League: 10 ting du skal vide før Arsenal-Newcastle


10. Arsenal har vundet sine seneste fem kampe mod Newcastle med en samlet målscore på 14-4. The Gunners har odds 1.43 på at vinde igen denne lørdag midt i december.

9. Arsene Wengers udvalgte vandt begge kampe mod The Magpies i sidste sæson, lukkede ingen mål ind og tillod kun modstanderen otte forsøg på mål i alt. Værterne har odds 2.18 på at vinde med rent bur.

8. Sidst Newcastle slog The Gunners på udebane, var i november 2010, da det endte 1-0 til de sorthvide. Inden da havde Newcastle ikke vundet ude mod Arsenal siden 2001. Gæsterne har odds 7.75 på at vinde.

7. Olivier Giroud scorede i begge kampe mod Alan Pardews udvalgte, og i denne sæson har angriberen lavet tre mål i otte kampe. Franskmanden har odds 2.10 på at score.

6. Newcastle slog Chelsea 2-1 i sidste weekend og fik dermed den syvende sejr i otte kampe. Udeholdet har odds 2.95 på at få point med fra London.

Se Arsenal besejre Newcastle 3-0 i januar 2008: 

5. Papiss Cisse scorede begge mål mod Chelsea - hans henholdsvis sjette og syvende scoring i ni sæsonoptrædener. Angriberen fra Senegal har odds 9.00 som første målscorer.

4. Arsenals 4-1-sejr over Galatasaray i midtugen betyder, at London-klubben nu har vundet fire ud af sine seneste fem kampe. Arsenal har kun spillet én af sine seneste 11 kampe uafgjort og har odds 1.21 på at undgå krydset endnu en gang lørdag aften.

3. Alexis Sanchez blev sparet i midtugens kamp efter at have lavet 14 mål i 23 optrædener i denne sæson. Chileneren har lavet to kasser i sine seneste fire kampe og har odds 4.30 på at score først.

2. Newcastle har kun lukket fire mål ind i ni kampe, og sidst holdet indkasserede to mål i en kamp, var tilbage i begyndelsen af oktober. Newcastle har odds 7.50 på at holde Arsenal fra fadet.

1. The Gunners har imidlertid scoret først i otte af deres seneste 10 kampe og har odds 1.31 på at gøre det igen.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!