Premier League: 10 ting du skal vide før Arsenal-Southampton


10. Arsenal har kun besejret Southampton to gange i de to klubbers seneste seks møder - begge gange i London. Hjemmeholdet har odds 1.80 på at vinde igen onsdag aften.

9. The Gunners tabte 1-2 til The Saints i Capital One Cup tidligere på sæsonen i en kamp, hvor der blev uddelt seks gule kort - det højeste antal i et opgør mellem de to hold siden FA Cup-finalen 2003. Endnu en 2-1-sejr til Southampton giver odds 15.00.

8. Arsenal har scoret præcis to mål i tre af sine seneste fire hjemmekampe mod Southampton og har odds 1.85 på at score over 1.5 gange onsdag.

7. Southamptons stime på seks kampe uden nederlag endte mod Manchester City søndag, hvor værterne gik fra banen uden at score for blot tredje gang i sæsonen. The Saints har odds 4.50 på at slå Arsenal.

6. Arsenal derimod har vundet to i træk og holdt buret rent i begge kampe (mod Dortmund og West Bromwich). Hjemmeholdet har odds 3.10 på at vinde uden at indkassere mål.

West Bromwich Albion v Arsenal - Premier League : News Photo

5. Danny Welbecks scoring mod West Brom var angriberens første mål i seks kampe for Arsenal og hans 11. for klub og landshold i denne sæson. Den engelske landsholdsstjerne har odds 5.00 som første målscorer.

4. Graziano Pelle har lavet 10 mål i denne sæson for Southampton, men har ikke scoret i sine seneste fire optrædener. Italieneren har odds 17.00 på at score mindst to gange.

3. Alexis Sanchez har scoret 38 pct. af Arsenals ligamål i denne sæson (8/21) og har nettet i fire af sine seneste fem kampe hjemme i London. Chileneren har odds 31.00 på at lave hattrick. 

2. Arsenal (5,7) og Southampton (5,2) er nummer tre og fire på listen over de hold, der har flest skud på mål i Premier League i denne sæson. Over 3.5 mål i kampen giver odds 3.25.

1. Shane Long har kun scoret tre mål i 15 optrædener i denne sæson og har i gennemsnit haft 1,2 skud per ligakamp. Han har odds 4.60 på at score.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!