Premier League: 10 ting du skal vide før Aston Villa-Newcastle United


10. Siden klubbens tilbagevenden til Premier League i 2010 kan Newcastle prale af en 5-2-1-resultatstatistik over Aston Villa. Alan Pardews mandskab har odds 2.98 på at vinde lørdagens tidlige kamp.

9. Newcastle har vundet sine seneste tre kampe mod Villa - alle tre med en margin på ét mål. Gæsterne har odds 4.70 på at vinde med ét mål igen.

8. Villa har tabt sine seneste to hjemmebanekampe mod Newcastle med cifrene 2-1 efter ikke at have tabt til The Magpies hjemme på Villa Park siden februar 2006. Newcastle har odds 10.50 på at vinde 2-1.

LÆS MERE: Her er 23 grunde til, at Balotelli bliver et hit på Anfield 

7. Villa har scoret nøjagtig ét mål i hver eneste af sine seneste fem hjemmekampe mod Newcastle. Værterne har odds 8.00 på at vinde 1-0.

6. Villa havde kun ét skud på mål, sidst de to klubber mødtes på Villa Park - i september 2013. Hjemmeholdet har odds 3.25 på ikke at score.

5. Paul Lamberts udvalgte vandt premierekampen i Premier League sidste weekend 1-0 i Stoke. Det var Villas første clean sheet siden april, og Villa har odds 4.10 på igen at vinde uden at indkassere mål.

Se højdepunkterne fra et klassisk møde mellem Villa og Newcastle fra september 1996:  

4. Newcastle havde 12 skudforsøg i sit 0-2-nederlag til Manchester City sidste søndag, men ramte ikke målet på noget tidspunkt. Gæsterne har odds 2.95 på ikke at score.

3. Newcastles nye angriber, Emmanuel Rivière, havde tre skudforsøg mod City, ramte forbi mål på samtlige forsøg og sluttede kampen med en afleveringsnøjagtighed på 70 pct. Franskmanden har odds 6.50 som første målscorer.

2. Både Villa og Newcastle satte 30 pct. af sine angreb ind over midten af banen sidste sæson, hvilket rækker til en delt andenplads i Premier League. The Magpies' midtbanespiller Siem de Jong har odds 4.60 som målscorer.

1. Newcastle har scoret først i fire af sine seneste fem kampe mod Villa. De sorthvide har odds 1.89 på at gentage bedriften lørdag eftermiddag.

Følg vores dækning af Premier League her!