Premier League: 10 ting du skal vide før Chelsea - Sunderland


10. Sunderlands 2-1-sejr i Capital One Cup i december var klubbens første mod Chelsea i syv forsøg. The Black Cats har odds 17.00 på at vinde igen lørdag aften i London.

9. Før ovennævnte ligacupkamp havde Chelsea vundet seks kampe mod Sunderland i træk og 17 ud af de 18 foregående. Chelsea har odds 1.18 på at tage favoritsejren.

8. Sunderland scorede to gange i de sidste to minutter mod Chelsea på Stadium of Light i december. Fire af klubbens seneste otte kasser mod The Blues er scoret i de sidste 10 minutter. Gæsterne har odds 3.45 på at score efter pausen.

7. Sunderland har scoret som det første hold i to af sine seneste tre udekampe på Stamford Bridge, men i de ni opgør, der gik forud, var gæsterne kommet bagud. Chelsea har odds 1.17 på at komme først på tavlen.

6. Chelsea har vundet sine seneste tre kampe uden at lukke mål ind. The Blues har odds 1.70 på at vinde med rent bur.

5. Demba Ba har lavet fire mål i sine seneste fem optrædener, efter at han forinden ikke havde fundet nettet siden 11. december. Chelsea-angriberen har odds 4.50 som første målscorer lørdag.

4. Sunderland har kun fået to point i sine seneste otte Premier League-kampe (0-2-6) og har odds 5.00 på at få point på Dobbeltchancen.

3. Connor Wickham scorede to gange for Sunderland på Etihad i midtugen (billedet herover), og det var angriberens første mål siden skiftet fra Sheffield Wednesday. Wickham er nu oppe på 12 sæsonmål og har odds 6.50 som målscorer.

2. Bundproppen Sunderland har tabt ni af sine seneste 12 kampe, og sidst det blev til en udesejr, var i Newcastle i januar. The Black Cats har odds 7.00 på at spille lige op med Chelsea.

1. Chelsea har flere skudforsøg per kamp end noget andet hold i Premier League (17,6), mens Sunderland er nede på 12,9. Chelsea har odds 4.50 på at vinde med et 0-3-handicap.

Se alle vores spændende odds på Premier League her!