Premier League: 10 ting du skal vide før Everton-Liverpool


10. Everton møder Liverpool i Merseyside-derbyet lørdag aften, og The Toffees har ikke besejret ærkerivalen i de sidste ni forsøg. Everton har odds 3.35 på at vinde på eget græs.

9. Liverpool har i den periode en derby-statistik på 4-5-0 og spillede 1-1 med Everton hjemme på Anfield tidligere på sæsonen. Endnu en pointdeling giver odds 3.40.

8. Steven Gerrard scorede ét af sine hidtil fem sæsonmål den dag - veteranens 10. kasse mod de blåklædte. Gerrard spiller sin 701. kamp for Liverpool og har odds 4.20 på at score.

7. Liverpool har scoret to mål eller flere i hvert eneste af sine tre seneste besøg på Goodison Park. Gæsterne har odds 4.70 på at score over 2.5 mål.

6. Everton er ubesejret (efter ordinær spilletid) i sine seneste fem kampe, der dog kun har kastet én sejr af sig. Værterne har odds 1.69 på at få point på Dobbeltchancen.

Se Everton besejre Liverpool 3-0 på Goodison Park i 2006: 

5. Romelu Lukaku scorede sit 10. sæsonmål, da Everton slog Crystal Palace 1-0 sidste weekend. Den belgiske angriber har lavet tre kasser i fem kampe og har odds 7.00 som første målscorer.

4. Liverpool derimod er ubesejret (efter ordinær spilletid) i 13 kampe og har vundet to i træk, hvor holdet har scoret to mål i hver. The Reds har odds 2.23 på at vinde.

3. Philippe Coutinho scorede et sent sejrsmål for Liverpool i Bolton i midtugen - hans kun tredje sæsonmål på trods af 2,2 skudforsøg per kamp. Coutinho har odds 4.40 på at score igen.

2. Leighton Baines har lavet næstflest målgivende afleveringer i Premier League i denne sæson (8) sammen med Swanseas Gylfi Sigurdsson. Baines har desuden lavet tre mål og har odds 8.00 på at score i derbyet.

1. Der går i gennemsnit 18,2 minutter mellem Daniel Sturridges skudforsøg i Premier League, og angriberen har lavet to mål i sine fire optrædener. Sturridge, der lige er kommet tilbage fra en skade, er med odds 5.80 favorit til at lave det første mål lørdag aften.

LÆS MERE: Følg vores omfattende blogdækning af Premier League!