Premier League: 10 ting du skal vide før Liverpool - Southampton


10. Southampton har kun vundet to gange i de seneste syv premiererunder i Premier League. Liverpool er favorit til at sejr søndag til odds 1.35.

9. The Merseysiders’ sejr over Stoke City i sidste sæsons første kamp var deres første premieresejr i fem sæsoner. Southampton har odds 9.00 på at vinde.

8. Liverpool vandt sine første tre kampe af sidste sæson med 1-0. Det resultat giver pt. odds 7.00.

7. Sidste sæsons tilsvarende opgør endte med en sejr til Saints på 1-0. Endnu en overraskelse af den kaliber giver odds 22.00.

6. Dejan Lovren scorede dengang sejrsmålet for Southampton. Forsvarsspilleren, der nu spiller for Liverpool, har odds 9.00 på at score mod sin tidligere klub.

Lovren scorede for Liverpool mod Borussia Dortmund i en testkamp inden sæsonen:

5. Brendan Rodgers’ mandskab vandt 3-0 på St. Mary's i det omvendte opgør i sidste sæson. Endnu en 3-0-sejr til The Reds giver odds 9.00.

4. Steven Gerrard scorede på 10 Premier League-straffespark i sidste sæson og rykkede dermed op på tredjepladsen på listen over flest straffekasser i den bedste engelske række. Liverpool har odds 4.50 på at score fra pletten igen.

3. Dusan Tadic scorede 16 ligamål for FC Twente i sidste sæson. Southamptons nye spiller har odds 6.00 som målscorer.

2. Daniel Sturridge sikrede Liverpool 20 point i den forgangne sæson med sine mål. Den engelske landsholdsangriber har odds 4.75 på at score mindst to gange.

1. Rickie Lambert nettede 28 gange i to Premier League-sæsoner for Southampton, før han skiftede til Liverpool. Han har odds 4.80 som første målscorer.

LÆS MERE: Brian Laudrup satser på, at Chelsea snupper det engelske mesterskab