Premier League: 10 ting du skal vide før Liverpool-Swansea


10. Liverpool-manager Brendan Rodgers møder sin tidligere klub Swansea for syvende gang, siden han kom til Anfield i 2012. Rodgers har vundet de tre, spillet to uafgjort og tabt én mod The Swans. Liverpool-sejr mandag aften giver odds 1.72.

9. Liverpool slog Swansea 2-1, da klubberne mødtes i Capital One Cup i oktober - The Reds' tredje hjemmesejr over waliserne i træk. Endnu en 2-1-sejr giver odds 8.00.

8. Mario Balotelli scorede det ene af blot to mål for Liverpool i førnævnte kamp. Den italienske angriber har endnu ikke scoret i Premier League for sin nye klub og har odds 2.28 på at score.

7. Swansea har tabt fire af sine seneste seks udekampe, men vandt sin seneste udekamp med 1-0 i Hull. Gæsterne har odds 5.15 på at vinde på Anfield.

6. Wilfried Bony har nettet i tre af de seks udekampe og har odds 16.00 på at score mindst to gange.

LÆS MERE: Der er også action i The Championship mandag aften!

5. Liverpool har spillet sine seneste tre hjemmekampe uafgjort og har odds 3.75 på at levere endnu et kryds.

4. The Reds er ubesejret i tre kampe og har i den periode lavet to mål per kamp. Værterne har odds 8.00 på at besejre Swansea 2-0.

3. Raheem Sterlings sjette sæsonmål gav Liverpool en 1-0-sejr over Burnley på Boxing Day. Den engelske landsholdsfløj har i snit 2,4 skudforsøg per ligakamp og har odds 5.50 som første målscorer.

2. Swansea har vundet sine seneste to kampe 1-0 og har holdt målet rent i sine seneste tre sejre. Gæsterne har odds 14.00 på at vinde 1-0 igen.

1. Gylfi Sigurdssons mål sikrede The Swans sejren over Aston Villa på Boxing Day. Det var den islandske landsholdsspillers ottende sæsonmål, og han har odds 4.90 på at nette igen mandag aften.