Premier League: 10 ting du skal vide før Manchester City-Tottenham


10. Manchester City vandt begge sine kampe mod Tottenham i sidste sæson og har vundet seks af de seneste syv indbyrdes opgør. City har odds 1.45 på at vinde igen.

9. Den samlede målscore i sidste sæson lød på 11-1 i Citys favør efter to de kampe mod Spurs. Værterne har odds 5.25 på at score over 3.5 mål lørdag eftermiddag.

8. Sidst Spurs besejrede City i Manchester, var i maj 2010, da det endte 1-0 til gæsterne i en kamp med over 20 forsøg på mål. Gæsterne har odds 7.50 på at vinde.

7. Spurs har kun tabt én ud af de seneste syv kampe, selvom to sejre i otte kampe er klubbens dårligste stime siden marts/april sidste år. London-klubben har odds 2.85 på at få point med hjem.

6. Samlet set er de to klubber kun gået fra banen seks gange i 23 kampe i denne sæson uden at have scoret. Mål til begge hold giver odds 1.77.

Se Tottenham slå City 2-1 i Manchester i december 2006:

5. City slog Spurs 6-0 i det tilsvarende opgør sidste sæson, hvor Sergio Aguero lavede to kasser. Den argentinske angriber har allerede lavet seks mål i ni kampe i denne sæson og har odds 4.75 på at lave mindst to mål.

4. Tottenhams topscorer, Nacer Chadli, har lavet fire af sin klubs ni ligamål i denne sæson, og midtbanespilleren har odds 14.00 på at score først i lørdagens tidlige opgør.

3. Emmanuel Adebayor er den eneste angriber i Tottenhams trup, der har scoret i denne sæson (ét mål). Den tidligere City-bomber har odds 4.50 som målscorer.

2. City har flere skud per kamp end noget andet hold i Premier League (16,6), mens Tottenham ligger nummer 17 på den liste med 10,4. Manuel Pellegrinis udvalgte har odds 3.50 på at vinde begge halvlege.

1. City har scoret først i seks af sine seneste syv kampe mod Spurs og har odds 1.32 på at gentage bedriften lørdag.

 

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!