Premier League: 10 ting du skal vide før Newcastle-Sunderland


10. Sunderland har vundet sine seneste tre ligaderbyer mod Newcastle, og gæsterne har odds 3.85 på at vinde igen søndag eftermiddag.

9. The Black Cats er rent faktisk ubesejrede i deres seneste fem ligakampe mod Newcastle. Sunderland har odds 1.81 på at få point på Dobbeltchancen.

8. Sunderland har aldrig vundet fire Premier League-kampe i træk mod Newcastle. Hjemmeholdet er favorit med odds 2.05.

7. Gus Poyets udvalgte har spillet 10 af deres 16 ligakampe uafgjort i denne sæson, og endnu en pointdeling giver odds 3.40.

6. De seneste to derbyer er endt 3-0 i Sunderlands favør, og en gentagelse giver odds 46.00.

5. Newcastle har lukket fire mål ind i hver af sine seneste to kampe (mod Arsenal og Tottenham). Gæsterne har odds 9.50 på at score over 2.5 mål.

4. The Magpies ville ligge sidst i ligaen med 12 point, hvis kampene var sluttet efter første halvleg. Værterne har odds 25.00 på at vinde efter at have været bagud ved pausetid.

3. Sidste sæsons omvendte kamp endte med en 2-1-sejr til Sunderland på Stadium of Light. Det resultat giver odds 13.00.

2. Jack Colback scorede Sunderlands tredje mål på St. James' Park sidste sæson, og Newcastle-midtbanespilleren har odds 9.00 på at score mod sin tidligere klub.

1. Adam Johnson har scoret i to sæsoner i træk i dette opgør og har odds 14.00 på at score kampens første mål søndag eftermiddag.

LÆS MERE: Her er den vigtigste statistik forud for mandagens kamp mellem Stoke og Chelsea!