Premier League: 10 ting du skal vide før QPR-Aston Villa


10. QPR har ikke besejret Aston Villa i Premier League siden december 1995, da London-klubben vandt 1-0 på Loftus Road. Rangers har odds 2.35 på at vinde mandag aften.

9. Tre af de seneste fire møder mellem QPR og Villa er endt uafgjort. Endnu en pointdeling er pt. sat til odds 3.25.

8. Det tilsvarende møde er endt 1-1 ved de seneste to lejligheder, og Villa har scoret først begge gange. Resultatet 1-1 giver odds 6.50.

7. Harry Redknapps udvalgte har kun vundet én af deres seneste otte ligakampe, men har scoret to gange i to hjemmekampe i træk. Over 1.5 scoringer af hjemmeholdet giver odds 2.55.

6. Villa har tabt fire kampe i træk - klubbens tredje stime af den art siden starten af sidste sæson. Gæsterne har odds 1.61 på at få point med hjem på Dobbeltchancen.

Se Villa besejre QPR 3-1 i 2004: 

5. Villa har slet ikke scoret i de seneste fire kampe, hvor klubben har en samlet målscore på 0-11. Birmingham-klubben har odds 3.70 på at tabe uden at score mål.

4. Eduardo Vargas scorede for QPR mod Liverpool forrige søndag (QPR's andet mål var et selvmål af Steven Gerrard) - angriberens første mål for klubben. Vargas har odds 3.40 på at nette igen.

3. Charlie Austin har flere skudforsøg per kamp end alle bortset fra fire spillere i Premier League (3,4). Angriberen har lavet to kasser i denne sæson og har odds 4.80 som første målscorer.

2. Villa har i gennemsnit kun haft 1,5 skud inden for rammen per ligakamp i denne sæson, hvor holdet har lavet fire mål. Gæsterne har odds 2.65 på ikke at score.

1. Gabriel Agbonlahor er den seneste Villa-spiller, der har scoret i Premier League - mod Liverpool i september. Landsholdsangriberen har odds 3.85 som målscorer.

 

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!