Premier League: 10 ting du skal vide før Southampton-Chelsea


10. Chelsea og Southampton har seks gange tidligere mødt hinanden i Premier League mellem jul og nytår, og her er det endt med to gange uafgjort og to sejre til hver. Uafgjort søndag eftermiddag giver odds 3.60.

9. Southampton har kun vundet én af sine seneste 10 kampe mod Chelsea. Værterne har odds 4.65 på at få en sjælden sejr over London-klubben.

LÆS MERE: Tottenham møder United i søndagens tidlige kamp. Her er fakta!

8. Chelsea har vundet seks af disse 10 kampe, og førerholdet har odds 1.82 på at leve op til favoritværdigheden.

7. José Mourinhos mandskab har kun tabt én af sine seneste 12 udekampe i ligaen og har odds 1.21 på at få point med hjem på Dobbeltchancen.

6. Der er kun scoret seks mål i de seneste fem ligakame på St Mary's mellem jul og nytår. Under 1.5 mål giver odds 3.35.

FBL-ENG-PR-CHELSEA-WEST HAM : News Photo

5. Chelsea har scoret mere end ét mål i seks af sine seneste ni udekampe mod Southampton i ligaen. Over 2.5 mål til udeholdet giver odds 4.10.

4. Sidste sæsons tilsvarende opgør endte med en Chelsea-sejr på 3-0 på sydkysten, og en gentagelse af det resultat giver odds 13.00.

3. Det omvendte opgør endte med en 3-1-sejr til The Blues på Stamford Bridge. Dét resultat giver odds 16.00.

2. Shane Long har scoret i tre af sine seneste fire startoptrædener mod Chelsea i ligaen. Angriberen har odds 11.00 som første målscorer.

1. Graziano Pellé har nettet syv gange i sine seneste otte ligaoptrædener på hjemmebane. Southamptons italienske angriber har odds 3.50 som målscorer.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!