Premier League: 10 ting du skal vide før Stoke-Chelsea


10. Stoke slog Chelsea 3-2 i det tilsvarende opgør sidste sæson - The Potters' første sejr over The Blues siden april 1975. Stoke har odds 6.00 på at vinde igen.

9. Chelsea har vundet fem af de seneste seks kampe mod Stoke og har holdt målet rent i hver eneste sejr. Gæsterne har odds 2.43 på at vinde uden at lukke mål ind.

8. Der har kun været to uafgjorte resultater mellem klubberne i de seneste 16 indbyrdes opgør. Sejr til ét af holdene på Dobbeltchancen giver odds 1.25.

7. Stoke har kun vundet én ud af sine seneste fem kampe, men er ubesejret i sine to seneste kampe. Hjemmeholdet har odds 2.35 på at få point mandag aften.

Se Stoke slå Chelsea 2-1 i ligacup-finalen i 1972:

6. The Potters har endnu ikke tabt til et hold fra London i denne sæson efter at have slået både Arsenal og Tottenham, mens kampene mod Crystal Palace og QPR er endt uafgjort. Mark Hughes' udvalgte har odds 20.00 på at vinde 2-1.

5. Chelsea har vundet tre kampe i træk og har scoret først i fire af sine seneste fem kampe. Udeholdet har odds 1.36 på at score først på Britannia Stadium.

4. Eden Hazard lavede sit niende mål for Chelsea tirsdag aften i Derby - og sit fjerde mål i fire kampe. Belgieren har odds 2.95 på at score.

3. Bojan Krkic har derimod kun lavet to mål i sæsonen, efter at han kom til Stoke fra Barcelona i sommer. Angriberen har odds 6.40 på at score i kampen.

2. Diego Costa er nummer to på Premier Leagues topscorerliste med 12 af Chelseas 36 mål i sæsonen. Costa har kun scoret én gang i sine seneste fem kampe og har odds 2.04 som målscorer.

1. Peter Crouch har forsøgt sig flere gange inden for boksen end nogen anden engelsk spiller i Premier League i denne sæson (6). Angriberen har odds 10.00 på at score først mandag aften.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!