Premier League: 10 ting du skal vide før Stoke City-Swansea City


10. Efter at have vundet sine første fire ligakampe har Swansea nu spillet fire gange uden at vinde - to nederlag og to uafgjorte. Gæsterne har odds 3.05 på at vinde søndag.

9. Stoke City er ubesejret i sine seneste tre ligamøder med Swansea, hvoraf de to er resulteret i sejre. Værterne er favoritter til at vinde med odds 2.47.

Se opgøret mellem Swansea og Stoke tilbage i 1955:

8. Gary Monks udvalgte har kun vundet én af deres seneste 12 søndagskampe i ligaen. Syv er tabt, og fire er endt uafgjort i den periode. Stoke har odds 1.40 på at få point i søndagens sene eftermiddagskamp.

7. The Potters har ikke vundet i deres seneste seks søndagskampe i ligaen. Fire er tabt, og to er endt uafgjort. Swansea har odds 1.53 på at få point med hjem.

6. Der er blevet scoret færre ligamål på Britannia Stadium i denne sæson end på noget andet stadion (3). Under 1.5 mål giver odds 3.00.

5. Sidste sæsons tilsvarende opgør endte 1-1. En gentagelse af det resultat giver odds 6.75.

4. Peter Crouch åbnede scoringen den dag, og den lange angriber har odds 6.50 på at gentage bedriften.

3. Crouch har rent faktisk scoret fire gange i de seneste fem ligakampe mod The Swans og har odds 7.00 på at score med hovedet.

2. Sidste sæsons omvendte opgør endte 3-3, og en gentagelse af det resultat giver odds 76.00.

1. Charlie Adam scorede den dag på straffe langt inde i overtiden og sikrede dermed Stoke ét point. Midtbanespilleren har odds 10.00 på at score kampens sidste mål.

 

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!