Premier League: 10 ting du skal vide før Stoke-Manchester United


10. Stoke besejrede Manchester United i det tilsvarende opgør i sidste sæson - The Potters' første sejr over The Red Devils siden september 1993. Stoke har odds 4.15 på at gøre det igen torsdag eftermiddag.

9. United har imidlertid vundet seks ud af sine seneste syv kampe mod Stoke og har en samlet målscore på 16-7. United har odds 13.00 på at vinde 3-1.

8. United slog Stoke 2-1 i det omvendte opgør i begyndelsen af december, selvom de rødklædte kun havde tre skud på mål i forhold til modstanderens fire. Mål til begge hold på Britannia Stadium giver odds 1.81.

7. Det er kun endt uafgjort én gang i de seneste 24 indbyrdes kampe, og sejr til et af holdene giver odds 1.30 på Dobbeltchancen.

6. Dengang endte det 1-1 i Stoke i september 2011, da Peter Crouch udlignede i anden halvleg for The Potters. 33-årige Crouch har odds 3.95 på at score.

5. United er ubesejret siden den 2. november, men har kun vundet én af tre kampe i forbindelse med juleprogrammet. Gæsterne har odds 1.90 på at vinde på årets første dag.

4. Sidste søndags 0-0-kamp mod Tottenham var Uniteds første målløse kamp i 15 opgør og det kun andet i sæsonen. Stoke har endnu sin første 0-0'er til gode, og du får odds 1.30 på over 1.5 mål.

3. Mame Biram Diouf blev dobbelt målscorer i Stokes 2-0-sejr over West Brom sidste weekend - første gang han har scoret to mål i denne sæson. Diouf har odds 7.50 som første målscorer.

2. Wayne Rooney scorede tre mål i fem kampe i december og lavede fem i syv for klub og landshold i november. Den engelske landsholdsanfører har odds 7.00 på at score først i en United-sejr.

1. Radamel Falcao har lavet flere målgivende afleveringer (3) end mål (2) i Premier League i denne sæson, og hans seneste scoring for United kom på udebane mod Aston Villa. Den colombianske angriber har odds 2.18 på at score torsdag eftermiddag.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!