Premier League: 10 ting du skal vide før Sunderland-Liverpool


10. Liverpool er ubesejret i sine seneste fem kampe mod Sunderland (3-2-0). The Reds har odds 1.23 på at få point igen i lørdagens tidlige Premier League-kamp.

9. Sidst Sunderland besejrede Liverpool, var i marts 2012, da hjemmeholdets danske angriber, Nicklas Bendtner, scorede kampens eneste mål. Endnu en Sunderland-sejr giver odds 4.35.

8. Klubberne spillede 0-0 i det omvendte opgør i sidste måned, hvor der kun var tre skud på mål. Det var den første målløse kamp mellem Liverpool og Sunderland i 12 år, og endnu en nulløsning giver odds 10.50.

7. Liverpool er ubesejret i seks kampe, men har kun holdt målet rent én gang i den periode. Gæsterne har odds 2.35 på at være det første hold, der lukker mål ind.

Se Sunderlands seneste fem scoringer mod Liverpool: 

6. Steven Gerrard har scoret Liverpools seneste fire mål, efter at han blev dobbelt målscorer mod henholdsvis Leicester og AFC Wimbledon. Anføreren har lavet ni mål i sæsonen og har odds 4.10 på at score igen.

5. Sunderland har kun vundet to af sine seneste 11 kampe. Begge resultater - mod Newcastle og Leeds - lød på 1-0. En gentagelse af de cifre giver odds 12.00.

4. Patrick van Aanholt scorede sit første sæsonmål i Sunderlands FA Cup-sejr over Leeds. Hollænderen har i snit 1,2 skudforsøg per ligakamp og har odds 12.50 som målscorer.

3. Liverpools angribere har ikke scoret i de seneste tre kampe, og gæsterne har odds 4.60 på slet ikke at score på Stadium of Light.

2. Sunderland har fået flere gule kort i denne sæson (52) end noget andet hold i Premier League, men det er endnu ikke blevet til en udvisning. Forsvarer John O'Shea har odds 5.50 på at få en advarsel.

1. Liverpools ligatopscorer, Steven Gerrard, og Sunderlands ditto, Adam Johnson, har blot lavet ni mål tilsammen i denne sæson. Johnson har odds 14.00 på at score fra en position uden for feltet lørdag.

LÆS MERE: Følg vores fyldige blogdækning af Premier League!