Premier League: 10 ting du skal vide før Manchester-derbyet


10. Den nye Manchester United-spiller Marouane Fellaini har vundet fem kampe mod Manchester City i Premier League - det er dermed kun Sunderland, han har vundet over oftere (seks). The Red Devils har odds 3.50 på sejren.

9. Belgieren har endnu sit første mål til gode for United, siden han skiftede fra Everton på transfervinduets sidste dag. Fellaini har odds 16.00 som første målscorer.

Herunder kan du se nogle af de bedste aktioner fra Fellaini i sidste sæson:

8. Manchester City vandt det seneste Manchester-derby 2-1 på Old Trafford i sidste sæson. City er favorit med odds 2.20, mens 2-1 giver odds 8.50.

7. Sergio Aguero og James Milner, der lavede målene i førnævnte kamp, har henholdsvis odds 2.80 og 7.00 for at score i kampen.

6. Sidste sæsons tilsvarende opgør bød på en United-sejr på 3-2. En gentagelse af det resultat giver odds 26.00.

5. Robin van Persie scorede i de døende minutter af kampen (se videoen herunder). Hollænderen, der har skudt flere gange forbi mål (10) end nogen anden Premier League-spiller denne sæson, har odds 5.75 på endnu en gang at score kampens sidste mål.

4. City har scoret flere ligamål på skud uden for feltet end noget andet hold i denne sæson (fire). Yaya Toure, der scorede på den vis mod Plzen i midtugen, har odds 12.00 på at score på et skud uden for feltet.

3. Manuel Pellegrinis tropper har holdt clean sheet 21 gange siden begyndelsen af sidste sæson og har nettet i deres seneste 52 Premier League-kampe. Hjemmeholdet har odds 3.90 på at vinde uden at indkassere mål.

2. Wayne Rooney har enten scoret eller lagt op til 40 mål i sine seneste 44 ligaoptrædener. Den engelske landsholdsspiller, der scorede to gange i dette opgør i sidste sæson, har odds 15.00 på at score to eller flere mål søndag eftermiddag på Etihad.

1. United-fløj Ashley Young har fremprovokeret 12 straffespark siden sin Premier League-debut i august 2006 - det har kun Aston Villas Agbonlahor gjort magen til. David Moyes & Co. har odds 8.00 på at score på straffespark.


Klik her for at spille på Premier League hos Unibet