Premier League: 10 ting du skal vide før Manchester United - Swansea


10. Manchester United og Swansea mødes for 23. gang lørdag aften, og The Red Devils kan prale af en resultatstatistik, der lyder på 10 sejre, fem uafgjorte og syv nederlag mod waliserne. United har odds 1.52 på at vinde sin 11. sejr over Swansea.

9. United slog Swansea 4-1 i det omvendte opgør i august - den største sejr over The Swans siden en 5-1-hjemmebanesejr i december 1937. 4-1 i hjemmeholdets favør giver odds 22.00.

8. Swansea slog dog United 2-1 på Old Trafford i sidste weekends FA Cup-kamp - walisernes første sejr over United siden januar 1982. Swansea har odds 19.00 på at gentage resultatet.

7. De walisiske landsholdsspillere Alan Curtis og Robbie James stod for målene tilbage i 1982. Det var én af blot to sejre over United, hvor Swansea ikke har lukket mål ind.

Du kan se højdepunkter fra kampen her.

6. Wilfried Bonys sejrsmål i weekenden var ivorianerens fjerde mål i tre kampe mod klubberne fra Manchester i denne sæson. Bony har odds 9.00 som første målscorer.

5. Efter at have vundet seks kampe i træk har United nu tabt tre opgør for første gang siden slutningen af 2000/01-sæsonen. Hjemmeholdet har odds 6.75 på at tabe for fjerde gang i træk lørdag.

4. Swanseas sejr over United var samtidig Michael Laudrup & Co.'s første sejr i otte kampe. Waliserne havde tabt fire og spillet tre gange uafgjort i de foregående syv opgør, og Swansea har odds 4.10 på at spille uafgjort lørdag aften.

3. Nemanja Vidics mål i ligacup-nederlaget i Sunderland i midtugen var forsvarsspillerens første mål, siden han lavede sejrsmålet mod Liverpool på Old Trafford i januar sidste år. Vidic har odds 9.00 på at score igen.

2. Robin van Persie og Danny Welbeck har begge scoret syv Premier League-mål i sæsonen, men ingen af de to har scoret i deres seneste to optrædener. Welbeck har odds 1.53 på ikke at score.

1. Begge hold har i gennemsnit 13,3 skud per ligakamp, men United har 4,9 inden for målrammen sammenlignet med Swanseas 4,5. Du får odds 1.78 på, at begge hold scorer lørdag aften på Old Trafford.


Klik her for at læse optakt og analyse af lørdagens klokken 16-kampe i Premier League!