Premier League: 10 ting du skal vide før Southampton - Tottenham


10. Southampton har ikke vundet i sine seneste fem ligakampe, hvor det er blevet til tre nederlag og to uafgjorte. Hjemmeholdet er dog alligevel favorit til at slå Tottenham søndag til odds 2.50.

9. Spurs har vundet tre af deres seneste fire ligakampe mod Southampton. Gæsterne har odds 3.00.

8. Holdet fra Nordlondon har hentet det næsthøjeste antal point på udebane (efter Arsenal) i denne sæsons Premier League (16). Uafgjort giver odds 3.25.

7. Tottenham har indkasseret 16 mål i sine seneste seks ligakampe - i de første 10 gik der bare fem ind. Clean sheet til Tottenham giver odds 3.30.

6. Mauricio Pochettinos mandskab har indkasseret 10 mål i sine seneste fem opgør, efter at holdet ellers kun lukkede fem ind i de første 11 ligakampe. Clean sheet til The Saints søndag giver odds 2.90.

5. Under Andre Villas-Boas havde Tottenham 47 skud på mål på udebane, hvilket er flest af alle hold i den bedste engelske række i denne sæson; holdet formåede dog kun at score 15 mål i 16 kampe. De hvidblusede har odds 7.00 på at lave over 2.5 mål søndag.

4. Tottenham har ikke oplevet et angribermål i Premier League siden den 27. oktober. Emmanuel Adebayor, der scorede mod West Ham i midtugen, har odds 3.70 på at score.

3. Jay Rodriguez er blevet første målscorer i tre af sine seneste fire startoptrædener for Southampton. Den engelske landsholdsspiller har odds 7.75 som første målscorer.

2. Rodriguez har lavet tre af sit holds fem mål i december. Dani Osvaldo står bag de øvrige to. Han har odds 3.20 som målscorer mod Tottenham.

1. Sidste sæsons tilsvarende opgør endte med en Tottenham-sejr på 2-1 på St. Mary's (se videoen herunder). En gentagelse af det resultat i gæsternes favør giver odds 10.00.

Klik her for at spille på Premier League hos Unibet!