Premier League: 10 ting du skal vide før Swansea - Arsenal


10. Swansea og Arsenal har spillet otte gange mod hinanden i Premier League, og det er blevet til fire sejre til hvert hold. 1- eller 2-tallet på dobbeltchancen giver odds 1.28.

9. Arsenal har besejret Swansea i de seneste to opgør inklusiv en 2-0-sejr i den tilsvarende kamp sidste sæson. The Gunners har odds 2.30 på at vinde igen.

8. Swansea havde 56,9 pct. af spillet i den kamp, men var ikke i stand til at ramme Arsenals mål med så meget som én afslutning. Nul scoringer fra waliserne lørdag aften giver odds 3.25.

7. The Swans har ikke tabt i deres seneste tre ligakampe og har odds 3.15 på at vinde lørdag.

6. Før onsdagens uafgjorte ligacup-kamp mod West Brom havde Arsenal vundet syv kampe i træk. Bendtner & Co. har indkasseret mål i de seneste fire kampe og har odds 1.28 på at gøre det samme lørdag aften.

5. Swansea holdt buret rent i to kampe i træk inden 1-3-nederlaget i Birmingham i ligacup'en i midtugen. Målmand Michel Vorm har odds 4.20 på at holde buret rent mod Arsenal.

4. Michael Laudrups angrebsstjerne, Michu, har scoret i sine seneste tre optrædener for Swansea, hvilket bringer ham op på fem sæsonmål. Spanieren har odds 2.90 på at score lørdag.

3. Arsenal-angriberen Olivier Giroud har derimod scoret tre af sine fem sæsonmål på udebane. Franskmanden har odds 2.50 som målscorer.

2. Aaron Ramsey har lavet syv mål for Arsenal i denne sæson inklusiv tre i Premier League. Midtbanespilleren har 2,4 skud på mål per kamp og har odds 11.00 som første målscorer.

1. Swansea har scoret som det første hold i sine seneste tre ligakampe og har odds 1.96 på at gentage bedriften.


Klik her for at spille på Premier League hos Unibet