Premier League: 10 ting du skal vide før Swansea - Cardiff


10. De seneste tre sydwalisiske derbyer er endt 1-0, og det er Cardiff, der har vundet de seneste to. The Bluebirds har odds 11.00 på at vinde 1-0 igen lørdag aften.

9. Der blev kun registreret tre skud på mål til hvert hold, da klubberne mødtes i Cardiff i november. Et 0-0-resultat giver odds 9.50.

8. Swanseas 2-0-sejr over Fulham for to uger siden var holdets første hjemmesejr i alle turneringer siden 4. december. The Swans har odds 1.88 på at vinde lørdag.

7. Cardiff spillede fem ud af seks kampe i januar på fremmed græs - to blev vundet, og tre blev tabt. Gæsterne har odds 1.33 på enten at tabe eller vinde på Dobbeltchancen.

6. The Bluebirds scorede i tre af disse fem udekampe og har odds 1.48 på også at nette på Liberty Stadium.

5. Swansea havde ikke så meget som ét skud på mål i sidste uges 0-2-nederlag til West Ham, selvom waliserne havde bolden i 65,1 pct. af tiden. Klubben valgte efterfølgende at skille sig af med sin danske cheftræner, Michael Laudrup. The Swans har odds 4.40 på ikke at score.

Se højdepunkter fra Cardiff - Swansea i december 1980:

4. Cardiffs 2-1-sejr over Norwich sidste weekend var holdets første Premier League-sejr i syv kampe siden 14. december. Gæsterne har odds 4.55 på at besejre Swansea.

3. Kenwyne Jones scorede i sin Cardiff-debut mod Norwich - angriberens første ligamål siden 29. december 2012. Jones har odds 4.80 som målscorer lørdag aften.

2. Steven Caulker lavede sejrsmålet, da de to klubber mødtes i det omvendte opgør i november. Cardiff-forsvarsspilleren har ikke scoret i 14 optrædener siden da og har odds 17.00 på at gentage kunststykket.

1. Jonjo Shelvey har scoret tre og lagt op til tre mål for Swansea på hjemmebane i denne sæson, og midtbanespilleren nettede i holdets seneste hjemmekamp mod Fulham. Den tidligere Liverpool-mand har odds 3.80 som målscorer i det sydwalisiske derby.


Klik her for at følge vores dækning af Premier League på Blog.unibet.com!