Premier League: 10 ting du skal vide før Swansea - Everton


10. Everton har aldrig tabt til Swansea i nogen turneringer. The Toffees er favoritter til at vinde søndagens kamp til odds 2.42. 

9. Gæsterne har kun tabt én kamp i Premier League i denne sæson - mindre end noget andet hold. Swansea har odds 3.05.

8. De to hold har i 17 opgør spillet uafgjort fem gange. En pointdeling søndag giver odds 3.35.

7. Michael Laudrup og Swansea har ikke scoret i sine fire Premier League-opgør mod Everton. Clean sheet til gæsterne giver odds 3.05.

6. Roberto Martinez’ mandskab har kun indkasseret 15 ligamål i denne sæson, og det er kun Southampton, der har gjort det ligeså godt. Everton har odds 4.00 på at vinde uden at lukke mål ind. 

5. Evertons forsvarsspillere har scoret syv Premier League-mål i denne sæson - flere end nogen anden defensiv i ligaen. Seamus Coleman har odds 9.50 som målscorer.

4. Under David Moyes vandt Everton 3-0 på Liberty Stadium sidste sæson. En gentagelse af det resultat er sat til odds 20.00.

3. Kevin Mirallas scorede Evertons andet mål i den kamp. Belgieren har odds 9.00 som første målscorer søndag.

2. Jonjo Shelvey spillede 47 kampe for Evertons lokalrivaler, Liverpool, før han skiftede til Swansea i sommers. Han har lavet tre kasser i denne sæson og har odds 4.50 på at score igen søndag.

1. Romelu Lukaku har lavet otte mål i 13 optrædener for Everton, siden han kom til klubben på lån fra Chelsea. Angriberen har odds 5.75 som første målscorer.

Se Romelu Lukakus to scoringer mod Newcastle tidligere på sæsonen:

Klik her for at spille på Premier League hos Unibet!