Premier League: 10 ting du skal vide før Swansea - Hull


10. Swansea og Hull City mødes i Premier League mandag aften. Michael Laudrup og The Swans kan prale af en 27-22-resultatstatistik mod Hull i ligasammenhæng siden november 1925, og hjemmeholdet er favorit med odds 1.65.

9. Hull har dog vundet tre ud af de seneste fire opgør mod Swansea, og det sidste endte uafgjort. Hull har ikke tabt til waliserne siden en 2-4-kamp i den tredjebedste række i 2003. Gæsterne har odds 2.25 på enten at vinde eller spille uafgjort mandag aften på Dobbeltchancen.

8. Den tidligere Swansea-angriber James Thomas scorede hattrick i ovennævnte kamp på Vetch Field - tre af de 16 ligamål, han lavede gennem tre år hos The Swans. Holdets nuværende førsteangriber, Michu, har odds 28.00 på at lave tre mål mandag.

7. Swanseas 3-0-sejr mod Newcastle i midtugen var holdets første hjemmesejr i alle turneringer siden 4-0-resultatet mod Sunderlang midt i oktober. Michael Laudrups hold har odds 2.35 på at vinde uden at indkassere mål.

6. Hull har tabt alle syv udekampe i denne sæson bortset fra en enkelt, men har også mødt samtlige top-4-hold. Hull har odds 5.50 på at vinde mandag aften.

5. Curtis Davies er én af otte spillere, der allerede har fået fem gule kort i Premier League i denne sæson, mens Swanseas Angel Rangel og Chico Flores begge har fået fire advarsler. Et rødt kort mandag aften giver odds 6.00.

4. Kun 25 pct. af Hulls angreb er gået gennem midten af banen, mens 75 pct. er kommet via fløjene. Hull-fløjen Ahmed Elmohamady har odds 15.00 som målscorer.

3. Jonjo Shelveys tredje mål i denne sæson onsdag gjorde, at han nu har scoret flere mål for Swansea i 12 optrædener, end han gjorde i 47 kampe for Liverpool. Midtbanespilleren har odds 9.00 på enten at score kampens første eller sidste mål.

2. Hulls Yannick Sagbo har i gennemsnit blot 0,9 skudforsøg per ligakamp, men har allerede lavet to kasser i denne sæson og har dermed en udnyttelsesprocent på 83 pct. Angriberen har odds 30.00 som dobbelt målscorer.

1. The Tigers har scoret to mål eller flere i tre ud af 17 kampe denne sæson. Steve Bruces mænd har odds 4.60 på at lave over 1.5 mål mandag i Swansea.


Klik her for at spille på Premier League hos Unibet!