Premier League: 10 ting du skal vide før Swansea - Manchester United


10. Den nye Manchester United-manager, David Moyes, begynder titelforsvaret ude mod Michael Laudrup og Swansea lørdag aften. United har slået Swansea i tre af de seneste fire indbyrdes opgør og har odds 1.92 på at vinde igen. 

9. Moyes slog også Swansea tre ud af fire gang, da han stod i spidsen for Everton. The Toffees holdt clean sheet i alle fire kampe, og lørdag har United odds 3.33 på at vinde uden at lukke mål ind. 

8. Swansea har imidlertid allerede spillet to kampe i Europa League-kvalen i denne sæson og har endnu ikke lukket mål ind. The Swans har odds 4.10 på sejr. 

7. Waliserne slog Malmö FF 4-0 på Liberty Stadium tidligere på måneden (se video herunder), og den nye angriber Wilfried Bony, der kostede 105 millioner kroner, blev dobbelt målscorer. Ivorianeren har odds 2.95 som målscorer mod The Red Devils.

 

6. Michu, der lavede 22 kasser i sidste sæson, scorede sæsonens første af slagsen mod Malmö og har odds 6.25 som første målscorer mod United. 

5. United-forward Danny Welbeck scorede sit første mål i 14 kampe for klub og landshold i denne uge, da han lavede kampens andet mål for England mod Skotland på Wembley. Welbeck har odds 2.75 som målscorer. 

4. United scorede 86 ligamål i sidste sæson - 11 flere end nummer to på listen, Chelsea. Målgennemsnittet lå på 2.26 per kamp for United, der lørdag har odds 3.90 på at lave tre mål eller flere. 

3. Swansea havde derimod et gennemsnit på 1.24 mål per kamp i sidste sæson og 1.16 sæsonen forinden. The Swans har odds 3.15 på at score to mål eller flere.

2. Rio Ferdinand scorede et sent sejrsmål, sidst de to hold mødtes. Dengang i maj endte det 2-1 på Old Trafford, og det forsvarsspillerens første mål for United i fem år. Ferdinand har odds 15.00 på at score igen lørdag aften. 

1. Swansea havde i gennemsnit en boldbesiddelse på 57,6 pct. på eget græs i sidste sæson - det tredjehøjeste snit i ligaen efter Liverpool og Arsenal. Laudrup & Co. har odds 4.90 på at score i begge halvlege.


Klik her for at spille på Premier League hos Unibet