Premier League: 10 ting du skal vide før Swansea - Newcastle


10. Swansea har for tredje gang i sæsonen tabt to kampe i træk. De to første negative stimer blev brudt med sejre. Swansea-sejr onsdag aften giver odds 2.20. 

9. The Swans vandt begge kampe mod Newcastle i sidste sæson, men det krævede to mål i de sidste fem minutter i begge tilfælde. X/1 giver odds 5.50 på Halvleg/Fuldtid. 

8. Michael Laudrups hold havde 63,1 pct. af spillet, da waliserne slog Newcastle 1-0 på Liberty Stadium i sidste sæson, men hjemmeholdet havde færre skudforsøg (10-13). Hjemmeholdet har odds 8.50 på at vinde 1-0.

7.Selvom Newcastle har vundet sine seneste fire kampe, har de sorthvide vundet to og tabt to i de seneste fire udekampe. Uafgjort giver odds 3.45.

6. The Magpies har dog kun lukket to mål ind i de seneste fire kampe og har odds 3.40 på at vinde onsdag aften. 

5. Swansea har ikke scoret i de seneste to kampe, mens Newcastle kun har lukket fire mål ind i fire udekampe. Alan Pardews tropper har odds 6.25 på at vinde med rent bur. 

4. Newcastle har i gennemsnit fjerdeflest skudforsøg per kamp i Premier League (15,5). Gæsterne har odds 4.50 på at score i begge halvlege.

3. Swansea har mest boldbesiddelse i Premier League (58,8 pct. per kamp), men er også det hold, der får tredjeflest kort (25 gule og ét rødt). Hvis begge hold scorer, kan du få dine penge 1.63 gange igen.

2. Loic Remy ligger på en delt tredjeplads på Premier Leagues topscorerliste, efter at han har lavet otte af Newcastles 19 mål i denne sæson (42 pct.). Den franske angriber har odds 2.80 som målscorer.

Se Remys to mål mod Cardiff tidligere på sæsonen:1. Jonjo Shelvey er den eneste Swansea-spiller, der har scoret i de seneste 286 minutters spil. Midtbanespilleren har lavet to sæsonkasser og har odds 4.50 som målscorer onsdag.


Klik her for at læse onsdagens transferrygter!