Premier League: 10 ting du skal vide før West Ham - Chelsea


10. West Ham har ikke vundet i fire af de seneste fem indbyrdes opgør mod Chelsea. The Hammers har odds 6.00 på at vinde lørdag aften i London-derbyet.

9. West Hams 3-1-sejr i sidste sæsons udgave af dette opgør var klubbens første over Chelsea i 13 indbyrdes opgør (siden marts 2003). I mellemtiden havde Chelsea opbygget en resultatstatistik på 11-2-0 mod West Ham. The Blues har odds 1.60 på at vinde.

8. Chelsea har ikke vundet i to ligakampe i træk. Gæsterne har odds 1.14 på at få point på Dobbeltchancen.

7. Frank Lampard har nettet fem gange mod West Ham, men nåede aldrig at score mod Chelsea, mens han spillede for West Ham. Midtbanespilleren har odds 3.35 på at score. 

Se Lampard score det første mål i Chelseas 2-0-sejr over West Ham sidste sæson:

 

6. The Hammers har ikke vundet på eget græs i ligaen siden premierekampen i denne sæson (2-0 over Cardiff). Sam Allardyce & Co. har siden dengang kun scoret fire gange foran hjemmepublikummet. Værterne har odds 2.33 på ikke at score.

5. Chelsea har kun tre gange måtte gå fra banen uden at være kommet på tavlen ud af sæsonens 18 ligakampe. De blåklædte har odds 2.50 på at nette både før og efter pausen.

4. José Mourinhos tropper har i gennemsnit 17 skudforsøg per ligakamp sammenlignet med West Hams 12,5. En 2-1-udesejr giver odds 8.00.

3. Ravel Morrison har lavet fem mål i 12 optrædener for West Ham i denne sæson og har også fået fire gule kort. Angriberen har odds 12.50 som første målscorer lørdag aften.

2. Samuel Eto’o har det femtehøjeste gennemsnit, hvad skudforsøg i Premier League angår (3,5 per kamp). Angriberen fra Cameroun har odds 2.50 som målscorer og er dermed favorit til at komme på tavlen.

1. 21 pct. af West Hams skudforsøg er sendt afsted fra højre side af banen, mens 15 pct. er kommet fra venstre side. Joe Cole har odds 8.50 på at score i derbyet.


Klik her for at spille på Premier League hos Unibet!