Premier League: 10 ting du skal vide før West Ham - Manchester City


10. West Ham United har kun tabt én af sine seneste fem hjemmekampe mod Manchester City (1-3-1) og har odds 2.25 på at undgå et nyt nederlag lørdag aften.

9. De to klubber spillede 0-0 i det tilsvarende opgør sidste sæson, selvom City havde 65 pct. af spillet og 17 scoringsforsøg. Endnu en målløs kamp giver odds 11.00.

8. West Ham har endnu ikke vundet to kampe i træk i denne sæson, men går ind til lørdagens kamp med en 3-0-sejr over Tottenham i sportstasken. The Hammers har odds 5.50 på at vinde igen.

7. City har endnu ikke vundet på fremmed græs i denne sæson (0-1-2), men har vundet fire af sine seneste seks kampe mod West Ham. City har odds 1.67 på at vinde i London.

6. Yaya Toure har lavet seks mål i 10 sæsonoptrædener for City og scorede sejrsmålet mod West Ham, sidst de to klubber stod over for hinanden (se videoen herunder). Ivorianeren har odds 4.40 på at nette på Upton Park.

5. The Hammers har scoret først i fire ud af fem hjemmekampe i denne sæson, mens City er kommet tidligt bagud i sine seneste to kampe. West Ham har odds 2.55 på at score først.

4. 20-årige Ravel Morrison har scoret fire mål i otte kampe i denne sæson og har fået tre gule kort. West Ham-bomberen har allerede scoret flere mål end i hele sidste sæson (tre scoringer) og har odds 7.00 på at nette mod City lørdag.

3. Alle tre mål, som Edin Dzeko har lavet i denne sæson, er scoret på udebane. Bosnieren har odds 4.60 som første målscorer.

2. City har i gennemsnit flere skud på mål end noget andet hold i Premier League (6,1) og har odds 3.15 på at score minimum tre mål lørdag.

1. Joe Hart har kun holdt buret rent to gange i syv ligakampe i denne sæson og har odds 1.43 på igen at måtte hente bolden ud af nettet lørdag.


Klik her for at spille på Premier League hos Unibet!