Premier League: 16 ting du skal vide om Manchester Uniteds nye angrebsstjerne Radamel Falcao


1. Hans kælenavn er El Tigre

Falcaos skarpe øje for mål var en realitet allerede, da han som 18-årige tørnede ud for River Plate. Det gav ham kælenavnet Tigeren.

2. Hvis han ikke var blevet fodboldspiller, ville han gerne have været journalist...

Falcao havde påbegyndt journaliststudiet på Palermo-universitetet i Buenos Aires, før han kom ind på River Plates ungdomsakademi.

3. ... eller baseballspiller

4. Han scorede sejrsmålet i Europa League-finalen i 2011. Dette kanonhovedstød afgjorde den rent portugisiske finale i Dublin og blev startskuddet til colombianerens kærlighedsforhold til turneringen.

5. Ja, han elsker Europa League og scorede to gange i 2012-finalen. Som Atletico Madrid-spiller førte han sit nye hold til sejr over Athletic Club Bilbao med to kasser i 3-0-sejren - ét af målene var en perle.

6. Han underskrev sin første professionelle kontrak som 13-årig. Det colombianske andendivisionshold Lanceros Boyaca var hurtige til at spotte Falcaos talent, da de i august 1999 gav ham debut som den yngste nogensinde i colombiansk fodbold.

7. Thierry Henry er hans idol. Falcao har udtalt, at han var en tungtvejende årsag til, at han sagde ja til Monaco (111 millioner i årsløn havde nok også lidt at sige...): "Mit hjerte har været hos Monaco siden mit idol Thierry henry spillede der".

8. Han var engang tæt på at skifte til Chelsea. Da Andre Villas-Boas kom til Chelsea fra Porto, plagede han bestyrelsen om at købe Falcao, der dengang var til salg for 185 millioner. Det skete aldrig, og i stedet for gik de efter Fernando Torres.

9. Falcao fik sit navn fra den brasilianske legende. Radamel Garcia, Manchester United-angriberens far, opkaldte sin søn som en hyldest til brasilianeren. Som teenager fik angriberen officielt sit mellemnavn - og har aldrig siden set sig tilbage.

10. Hans statistik for Monaco var langt fra imponerende. Falcaos tid i fyrstendømmet blev skæmmet af skader, og han præsterede kun 11 mål i 17 kampe. Det er 37 millioner per scoring!

11. ... mens han tal på landsholdet er ikke sådan at kimse ad. Her har han lavet 20 kasser i 51 optrædener, selvom han missede sommerens VM på grund af en alvorlig skade.

12. Manchester United har svært ved at stave hans navn. United har ikke helt fået styr på sin nye stjernes navn, med mindre Flacao er Falcaos nye angrebspartner...

 13. Han troede, han skulle til Real Madrid, men endte i Manchester. Akavet.

 14. Han går ikke af vejen for et saksespark i ny og næ...

15. ... og her er et mere

16. Et lille lob er han også mand for

Falcao har odds 3.50 som første målscorer i søndagens kamp mod QPR!