Premier League: Analyse og spilforslag til lørdagens klokken 16-kampe


Aston Villa 2.10 Uafgjort 3.40 West Ham 3.70 (Kickoff lørdag 16:00)

Paul Lamberts Villa-mandskab tabte 1-2 til Everton sidste weekend, men en række fine resultater de seneste uger har bragt holdet op på 10. pladsen. The Hammers derimod er stadig i nedrykningszonen på trods af to kampe som ubesejret - en imponerende stime set i lyset af London-klubbens sæson hidtil.

Begge mandskaber er med andre ord i udmærket form, og det uafgjorte resultat ligner den logiske konklusion, men hjemmebanefordelen kan ende med at tippe kampen over til Villas fordel. Sats på 1-tallet og tilføj Christian Benteke som målscorer til odds 2.08.

Resultattip: Aston Villa 2-1 West Ham (9.00)
 

Chelsea 1.24 Uafgjort 6.20 Newcastle 13.00

Da Newcastle vandt to på hinanden følgende udebanesejre over Manchester United og Tottenham så det ud, som om Alan Pardews tropper kunne udfordre top-6, men en rædselsfuld stime af syv kampe med blot én sejr har sat en effektiv stopper for den drøm.

Efter at have vinket farvel til Yohan Cabaye ser resten af sæsonen svær ud for The Magpies, og selvom Chelsea har skuffet os nogle gange i denne sæson, bør 1-tallet være lørdagens sikre spil. Værternes offensiv bør kunne boltre sig, så vi satser på over 3.5 mål til odds 2.67.

Resultattip: Chelsea 3-1 Newcastle (12.50)
 

Crystal Palace 2.57 Uafgjort 3.20 West Bromwich 2.95

Palace kan ryge ned blandt de nederste tre hold i tabellen med et nederlag, men det man bør holde sig for øje i dette opgør, er, at The Eagles er ubesejrede på eget græs siden nederlaget til Newcastle i december. Selhurst Park er ikke ligefrem et fort, men Tony Pulis har fået styr på defensiven, og det ligner ikke en målrig affære.

West Brom har ikke vundet siden sejren over Manchester United i september, så jeg satser på 1-tallet og under 2.5 mål til odds 1.55.

Resultattip: Crystal Palace 1-0 West Bromwich (7.00)
 

Norwich 9.75 Uafgjort 5.35 Manchester City 1.33

City måtte vinke farvel til drømmen om at vinde samtlige hjemmekampe i sæsonen efter nederlaget til Chelsea, og holdet har til tider set skrøbeligt ud på fremmed græs, så det bliver måske ikke så ensidig affære, som oddsene indikerer. Norwich har ikke tabt på hjemmebane i fire kampe, men mens The Canaries snupper point fra holdene omkring dem, bliver de ved med at få tæsk af de større klubber.

Uafgjort kunne friste til odds 5.75, men Manchester City bør tage sejren - blandt andet takket være en Edin Dzeko-kasse (odds 1.95).

Resultattip: Norwich 1-3 Manchester City (11.00)
 

Southampton 1.50 Uafgjort 4.05 Stoke City 7.75

Efter en svag afslutning på 2013 er Southampton nu ubesejret i seks kampe, men Stokes sejr over Manchester United gør unægteligt The Saints' odds på 1.50 en smule lavt. Før den sejr havde Mark Hughes' mandskab ikke vundet i syv kampe, men Stoke er et hold, der kan overraske, sådan som vi har set mod United og Chelsea.

Det er fristende at satse på uafgjort, men Southamptons imponerende stime siden nytår gør hjemmeholdet til mit foretrukne spilobjekt. Sats derudover på, at Stoke ikke scorer til odds 1.83.

Resultattip: Southampton 2-0 Stoke City (6.75)
 

Sunderland 2.08 Uafgjort 3.30 Hull City 3.90

Shane Long scorede sit første mål for Hull mod Tottenham, og den irske landsholdsspiller får en nøglerolle i dette svære opgør. Gus Poyet mener imidlertid, at hans hold bliver stærkere nu, hvor han kender sine spillere bedre, og The Black Cats er værdige favoritter.

Long og Nikica Jelavic viste tegn på god indbyrdes forståelse sidste weekend, og derfor satser jeg på, at The Tigers henter en uafgjort med hjem i en kamp, hvor Long kommer på tavlen til det generøse odds 4.30.

Resultattip: Sunderland 2-2 Hull City (17.00)


Klik her for at læse optakt og analyse til lørdagens kampe i den italienske Serie A!