Premier League: Carroll scorer mod skrøbelige Arsenal


Hvis et fodboldholds præstationer afspejler attituden i klubben, så fortæller Arsenals optræden i lørdagens FA Cup-semifinale mod Wigan meget.

Nervøse, anspændte og åbenbart tynget af forventninger slæbte de lettede Gunners-spillere sig over målstregen med mindst mulige margin, da det blev til sejr over Championship-holdet efter straffespark. Om en måneds tid venter Hull så i finalen på Wembley.

Hull er også modstanderen i ligaen på udebane i weekenden, og her vil Arsenal være fem point fra en Champions League-plads, hvis London-klubben taber tirsdagens derby til West Ham, og Everton som forventet besejrer Crystal Palace onsdag.

Men The Gunners har ramt hovedet på sømmet mod The Hammers i de seneste syv indbyrdes opgør og er ubesejret i 12 kampe mod rivalerne fra Østlondon. De seneste tre nederlag kom i en stime mellem 2006 og 2007, hvor West Ham blandt andet blev det første hold, der vandt på Emirates Stadium.

Alt andet end en sejr tirsdag aften vil være en sort plet i Arsenals historiebøger, og selvom hjemmeholdet bør vinde over en modstander, der allerhøjest har en placering i den øverste halvdel af tabellen at spille for, så er der ikke meget, der tyder på, at det bliver nemt.

Efter at hans hold til dels var bedre spillende i hjemmebanenederlaget til Liverpool for nyligt, vil West Ham-boss Sam Allardyce sandsynligvis forsøge sig med den taktik, der sikrede The Hammers uafgjort på udebane mod en anden London-rival, Chelsea, tidligere på sæsonen.

West Ham bliver ikke et nemt hold at bryde ned, og gæsterne vil også være en trussel i angrebsspillet - først og fremmest i form af Andy Carrolls hoved.

Efter at have scoret i West Hams seneste udekamp mod Sunderland frister spillet på et mål af West Hams spydspids til odds 3.50, mens han har odds 7.25 på at lave flere mål end Arsenals Olivier Giroud, der blot har lavet ét mål i sine seneste syv optrædener.

For dem, der mere er til de mindre odds, har West Ham 1.65 på at vinde kampen med handicapføring 2-0, ligesom spillet på at begge hold scorer, frister til odds 1.85.


Seneste nyt fra omklædningsrummene

Giroud, Wojciech Szczesny og Laurent Koscielny kan alle vende tilbage for Arsenal tirsdag aften efter at have siddet over mod Wigan, hvis modstand tappede Arsenal så meget for kræfter, at Alex Oxlade-Chamberlain, Nacho Monreal og Lukas Podolski alle tre forventes at få et hvil.

Kevin Nolan døjer med en skade, og hans eventuelle fravær kan gøre ondt på gæsterne, der i forvejen med sikkerhed må undvære George McCartney og Marco Boriello.
 

Mulige målscorere

Som nævnt ligner en Carroll-kasse et interessant spil, men Arsenals mål skal jo også komme et sted fra.

Aaron Ramsey var tilbage i start-11'eren på Wembley mod Wigan, og han har odds 3.20 på at genfinde sin fine målform fra tidligere på sæsonen, mens Mikel Arteta sparker straffe og derfor ligner et godt bud på en målscorer i kampen til odds 4.90.

Resultattip:
Arsenal 2 West Ham 1 8.50


Øvrige spilforslag:
Begge hold scorer 1.85
Andy Carroll som målscorer 3.50