Premier League: Hvor ryger Frank Lampard hen?


572 kampe i alt er det blevet til i Chelsea-trøjen for klubikonet Frank Lampard. Men når den sidste kamp er spillet i denne sæson, er det slut for den 34-årige landsholdsspiller. Klubledelsen har vurderet, at der skal nye kræfter til, og derfor er Lampard og hans agent for længst begyndt at se sig om efter en ny arbejdsgiver. Og her er det, at du kommer ind i billedet. Nu har du nemlig chancen for at satse på, hvilken klub midtbanestjernen skal tørne ud for efter sommerferien.

Med odds 2.10 er den nordamerikanske liga MLS favorit til at få glæde af den målfarlige midtbanespiller, der i så fald træder i landsmanden David Beckhams fodspor. Her vil han få stjernestatus og en klækkelig lønpose, hvilket jo aldrig er en ulempe, selvom mange europæiske fodboldtilhængere måske vil se det som en mindre falliterklæring rent karrieremæssigt.

Frank Lampard kommer oprindeligt fra London-rivalen West Hams ungdomsrækker, men siden 2001 har den stået på førsteholdsbold hos The Blues, hvor Frankie for længst har opnået legendestatus. Derfor vil der utvivlsomt være mange Chelsea-tilhængere, der kniber en tåre, når Lampard har sidste arbejdsdag på The Bridge. Det kan dog blive endnu værre for Chelseas fans. Forestil jer, at spilleren, der har scoret små 200 mål for klubben, skifter den blå trøje ud med Manchester Uniteds røde ditto. Et klubskifte til arvefjenderne kaster odds 4.00 af sig.

Det kan dog også være, at han har talt med sin tidligere holdkammerat Didier Drogba, der er draget til kinesisk fodbold. Tror du, at Lampard rejser østpå til det gigantiske land, hvor dyre drenge har holdt indtog i den bedste liga, så kan du få din indsats 5.00 gange igen.

De seneste uger har rygterne blandt andet gået på, at de italienske mestre, Juventus, er lune på Lampard. Du får et kæmpeodds på 50.00, hvis det udmønter sig i en kontrakt med Torino-klubben - i øvrigt det samme odds som en Lampard-transfer til Arsenal, Milan, PSG, Liverpool eller Real Madrid kaster af sig.

Klik her for at spille på, hvilken klub Frank Lampard skifter til efter sommerferien.