Premier League: Optakt og spilforslag til klokken 16-kampene lørdagChelsea 1.22, uafgjort 6.00, Norwich City 13.00

Selvom det kan være fristende at gå efter udesejren til odds 13.00, så er der ikke stor sandsynlighed for, at Norwich vil få noget som helst positivt med fra denne kamp. Chris Hughtons mænd er tredjesidst med blot tre uafgjorte i Premier League, mens lørdagens værter nu har øget sin afstand ned til nummer to til tre point.

Det positive for Norwich er, at Hughton ikke skal bekymre sig om nye skader, og at han kan byde Sebastien Bassong og Anthony Pilkington velkommen tilbage fra deres skadespauser. Her stopper de gode nyheder så også, for Chelsea tropper op til opgøret med en trup, der er 100 pct. fit for fight. Vi er før blevet narret af denne type kampe, men sejren bør blive sikker for Chelsea. Over 2.5 mål til 1.55 ligner også et sikkert spil.

Resultattip: Chelsea 3-0 Norwich City (7.75)

Swansea City 1.90, uafgjort 3.45, Reading 4.10

Michael Laudrups Swansea kan muligvis fremstå veltilpas i midten af tabellen, mens plagede Reading er næstsidst i rækken, men man kan argumentere for, at stillingen snyder. The Swans kommer ind til denne kamp med tre dugfriske nederlag i sportstasken, mens Brian McDermotts tropper var uheldige med ikke at tage alle tre point mod Newcastle sidste weekend.

Swansea har nogle spillere ude med langtidsskader og vil ikke være tilfredse med, at Ashley Williams tilsyneladende misser kampen på grund af en virus og problemer med den ene ankel. Hos Reading kæmper Mikele Leigertwood med skadesproblemer, mens Jason Roberts kan få sin første plads i start-11'eren. Det bliver sandsynligvis en meget tæt kamp, men det kan ende med en snæver hjemmesejr, hvor begge hold scorer til odds 1.75.

Resultattip: Swansea 2-1 Reading (8.50)

West Brom 1.85, uafgjort 3.65, QPR 4.10

West Brom har imponeret indtil videre i sæsonen og er pt. nummer syv i tabellen, mens QPR ligger i bunden med beskedne to point for seks kampe. Mark Hughes spillere var imildertid uheldige med ikke at tage mindst et point med fra deres hjemmekamp mod West Ham, og træneren må være fristet af at starte med Adel Taraabt, hvis indskiftning i anden halvleg ændrede kampens gang.

Hjemmeholdet bør dog være for stor en mundfuld, men en forbedret præstation fra QPR kan føre til en del mål. Sats på 1-tallet, og overvej spillet på over 3.5 mål til 3.10.

Resultattip: West Brom 3-2 QPR (24.00)

Wigan Athletic 3.75, uafgjort 3.35, Everton 2.00

Nummer to i rækken, Everton, rejser til Wigan med masser af momentum efter to sejre i træk i Premier League. Roberto Martinez kan være lettet over at have Jordi Gomez spilleklar igen efter midtbanespillerens røde kort i Sunderland blev omstødt, men samtidig er han uden Antolin Alcaraz og Fraser Fyvie.

Everton har en vane med at gøre vores spilforslag til skamme, netop som de ligner en sikker gevinst, men selvom den uafgjorte til odds 3.35 frister, burde David Moyes & Co. stjæle sejren. Nikica Jelavic frister som målscorer til odds 2.50.

Resultattip: Wigan Athletic 1-2 Everton (9.00)