Premier League: Optakt til lørdagens klokken 16-kampeEverton 1.40, uafgjort 4.60, Southampton 7.75

Southampton ser ud til at have fundet momentum, efter at sejren på hjemmebane over Aston Villa fik Nigel Adkins mandskab væk fra de nederste tre pladser. Kalenderen lignede til at begynde med et sandt mareridt for The Saints, men der var elementer i spillet mod Manchester United og City, der indikerede, at holdet er bedre, end det nuværende pointantal fortæller. Evertons sejr i Swansea sidste weekend bragte for en stund The Toffees op på andenpladsen, og hjemmebanefordelen kan meget vel give holdet det, der skal til for at sikre sig de tre point i en kamp, som tegner til at blive underholdende. Sats på hjemmesejren og over 2.5 mål til 1.60.

Resultattip: Everton 3-1 Southampton (12.50)

Fulham 4.40, uafgjort 3.60, Manchester City 1.80

Fulham er et helt andet hold på hjemmebane, men holdet fra Vestlondon står over for sin hidtil sværeste opgave i sæsonen lørdag. Roberto Mancinis Manchester City er givetvis ikke helt på toppen endnu, men en tilbagevenden til sejrsrutinen burde begynde her. Udesejren ligner det bedste spil sammen med en målscoring fra Sergio Aguero til 2.70.

Resultattip: Fulham 1-2 Manchester City (8.50)

Norwich 4.40, uafgjort 3.75, Liverpool 1.75

Liverpools frygtelige start på sæsonen er ikke set dårligere siden 1903. Brendan Rodgers mandskab er tredjesidst med et point mindre end Norwich, der selv blot har fået tre uafgjorte i sine første fem kampe. Skader og karantæner har ramt begge hold; Liverpool kan stå uden seks stamspillere i denne kamp, mens Chris Hughton kan sætte Sebastien Bassong og Harry Kane på en hastigt voksende liste over fraværende spillere.

Rodgers tropper kan muligvis tage en smule momentum med fra midtugens kamp, og tilføjelsen af adskillige marginalspillere kan måske vise sig at være en fordel. Regn med, at Liverpool hiver sejren hjem, og Raheem Sterling til odds 4.25 som målscorer er et fristende spil ved siden af.

Resultattip: Norwich 1-2 Liverpool (8.50)

Reading 2.90, uafgjort 3.35, Newcastle 2.40

Bundholdet Reading kunne have været fristet af at ofre Capital One Cup'en i midtugen, men et stærkt hold trak en 3-2-sejr hjem på udebane mod bundkollegerne QPR. Den sejr burde give Brian McDermotts mænd lidt selvtillid, inden de er værter mod et Newcastle-hold, som havde håbet på at stå med flere end otte point efter fem kampe. McDermott kan måske byde Jason Roberts velkommen tilbage efter skade, men med tanke på at Alan Pardew kan spille med den potente frontduo Demba Ba/Papiss Cisse, burde Newcastle tage alle tre point.

Resultattip: Reading 1-3 Newcastle (20.00)

Stoke 1.85, uafgjort 3.45, Swansea 4.30

Stoke får måske ikke mange nye fans med den fodbold, man spiller, men Tony Pulis' tropper er ved at genfinde den Premier League-form, der forlod dem i sidste sæson. Fire uafgjorte ud af fem gør på trods af sidste weekends snævre nederlag ude til Chelsea, at det er værd at overveje at spille på uafgjort til odds 3.45. Swanseas form er dog for nedadgående, så The Potters burde tage alle tre point hjemme på fortet Britannia. Peter Crouch ligner et logisk bud på en spiller, der kan score i løbet af kampen til odds 2.60.

Resultattip: Stoke 2-1 Swansea (8.75)

Sunderland 2.00, uafgjort 3.45, Wigan 3.70

Sidst og sandsynligvis også mindst har vi dette opgør på Stadium of Light, hvor Martin O'Neills hold møder Wigan. Begge hold har fire point, og mens Sunderland har spillet en kamp mindre, ser ingen af holdene særlig imponerende ud på nuværende tidspunkt. The Black Cats har skrabet to uafgjorte sammen i de to seneste kampe, men Adam Johnsons tilbagevenden efter skade kunne give holdet det boost, der er brug for. Johnson kan levere de nødvendige assist til formstærke Steven Fletcher, så jeg satser på en hjemmesejr, hvor den tidligere Wolves- og Burnley-angriber Fletcher scorer i løbet af kampen til odds 2.30.

Resultattip: Sunderland 1-0 Wigan (7.75)