Premier League: Optakt til lørdagens klokken 16-kampe


Fulham 2.65, uafgjort 3.40, Everton 2.55

En sejr til Fulham vil trække dem op over Everton og kunne betyde en femteplads til Martin Jols tropper. The Cottagers' hjemmebaneform har været fabelagtig, og man har kun tabt en enkelt gang mod Manchester City, hvilket var det eneste tilfælde, hvor Fulham har indkasseret mål på egen bane i sæsonen. Everton er startet godt, men udebaneformen er ustabil. David Moyes kan glæde sig over at have Steven Pienaar tilbage efter karantæne, men han må sandsynligvis undvære Kevin Mirallas. Chris Baird burde blive klar for Fulham, efter at han blev skadet som led i en målfejring sidste weekend. To jævnbyrdige hold bør kunne holde hinanden hen, så sats på uafgjort, hvor begge hold scorer til odds 1.60.

Resultattip: Fulham 2-2 Everton (12.50)

Norwich 2.60, uafgjort 3.30, Stoke 2.70

Chris Hughtons Norwich er nu ubesejret i tre kampe og fik en flot sejr på 2-1 over Spurs i midtugen. Samtidig er Tony Pulis' mænd svære at besejre, men holdet vinder ikke nok kampe til at flyve op i tabellen. Alt tyder på en uafgjort. Den tilsvarende kamp sidste sæson endte 1-1, og Stoke har spillet seks ud af ni kampe uafgjort i ligaen. Men hvis Norwich holder stilen og rider videre på sit momentum, så bør de vinde kampen. En hjemmesejr er sandsynlig, mens under 2.5 mål til 1.72 bør være et sikkert valg.

Resultattip: Norwich 1-0 Stoke (8.00)

Sunderland 2.05, uafgjort 3.30, Aston Villa 3.70

Fokus i denne kamp er på et vaklende Aston Villa-hold, der kan ende blandt de nederste tre i tabellen, hvis resultaterne går imod dem denne weekend. Sandheden er, at begge hold har problemer, og mens Paul Lamberts drenge ikke har vundet så meget som én kamp ud af de seneste seks ligaopgør, så er Sunderlands snævre sejr over Wigan deres eneste sejr i Premier League i denne sæson. Martin O'Neills hold er dog svært at slå, og man har spillet seks ud af otte uafgjort i ligaen. Lørdagens kamp ender sandsynligvis med at blive den syvende, så sats på X'et, og snup igen væddemålet på under 2.5 mål til 1.65.

Resultattip: Sunderland 0-0 Aston Villa (9.00)

Swansea 4.70, uafgjort 3.75, Chelsea 1.72

Michael Laudrups Swansea har fået sat en stopper for en alvorligt negativ stime, der truede med at suge holdet ned under stregen. Fire point i to kampe har løftet waliserne op i midten af tabellen, og hvis ikke Michu havde forspildt to kæmpe chancer, ville The Swans have taget mindst et enkelt point med hjem fra The Etihad sidste uge. Chelsea har godt nok tabt på hjemmebane i sidste weekend, men dette bliver endnu en hård test for Laudrups mandskab. Michel Vorm er ude, og det kan blive starten på endnu en vanskelig periode. Sidste sæsons udgave af denne kamp endte 1-1, men en række langtidsskader bør resultere i en udesejr i denne omgang, og dit bedste bonusspil er at satse på, at begge hold scorer til odds 1.60.

Resultattip: Swansea 1-3 Chelsea (14.00)

Tottenham 1.45, uafgjort 4.00, Wigan 7.00

Spurs har måske nok vundet fem af deres seneste seks kampe i ligaen, men deres præstationer har ikke været lige overbevisende hele tiden. Holdet ser ud til at have problemer i Moussa Dembeles fravær. Han er fortsat ude med en skade i hoften. Det betyder, at det høje odds på en sejr til Wigan er ekstremt fristende, og Roberto Marinez' mandskab vil være løftet af sæsonens anden sejr over West Ham i sidste weekend. Andre Villas-Boas kan finde på at starte med Emmanuel Adebayor for at give værterne mere ammunition foran modstanderens mål, og Tottenham bør have nok klasse til at vinde kampen.

Resultattip: Tottenham 2-0 Wigan (8.25)