Premier League: Optakt til lørdagens klokken 16-kampe


Arsenal 1.50 Uafgjort 4.00 Fulham 6.85

Arsenals 2-2 mod Schalke betyder, at klubben står uden sejr i sine seneste seks kampe. Fulham har derimod blot tabt én af sine seneste syv kampe og befinder sig à point med Arsenal i tabellen. Wenger må klare sig uden karantæneramte Jack Wilshere, mens Aaron Ramsey og Alex Oxlade-Chamberlain testes op til kampen. Martin Jol er nødt til at spille uden Simon Davies, mens Mahmadou Diarra regnes for at være 50/50 i forhold til en klarmelding. Formtabellen fortæller os, at gæsterne fra Vestlondon på alle måder kan få noget med sig fra dette opgør, men Arsenal oplever sjældent et længere formsvigt. Sats på hjemmesejr og over 2.5 mål til odds 1.62.

Resultattip: Arsenal 3-1 Fulham (12.50)

Everton 1.40 Uafgjort 4.30 Sunderland 7.80

David Moyes’ mandskab regnes som et af de mest formstærke hold, selvom fire uafgjorte kampe næppe er nok til at gøre træneren tilfreds. Everton befinder sig på fjerdepladsen i Premier League, men skulle have vundet mindst tre af de nævne kampe for at kunne udfordre topholdene. Sunderland er tumlet ned på 16. pladsen, efter at holdet tabte hjemme mod Aston Villa i sidste weekend. Enkelte mener, at der venter en overraskelse her, men det burde ende med en hjemmesejr, selvom det næppe bliver med sikre cifre. Det er fornuftigt at spille på, at Everton holder clean sheet til odds 1.88.

Resultattip: Everton 2-0 Sunderland (6.75)

Reading 2.20 Uafgjort 3.40 Norwich 3.20

Norwich er i forrygende form. Norfolk-klubben er uden nederlag i sine tre seneste kampe - noget som har bragt Chris Hughtons tropper op på en forholdsvis komfortabel 14. plads. The Royals var heldige med at slippe af sted med uafgjort mod QPR sidste uge, men det er et tegn på, at holdet er klar til sin første Premier League-sejr snart. Tre point bør det blive til her, og sats samtidig på, at begge hold scorer til odds 1.60.

Resultattip: Reading 2-1 Norwich (9.25)

Southampton 2.40 Uafgjort 3.50 Swansea 2.80

Nigel Adkins’ mandskab er gået fra at være et underholdende hold til at være et svagt kollektiv uden evne til at finde netmaskerne. Swansea har derimod vist sig fra sin bedste side mod Manchester City og Chelsea, hvorfra man burde have fået mere med end ét point. Hjemmebanefordelen kan betyde noget for The Saints, selvom 3.50 på uafgjort frister. The Swans bør have kvaliteterne til at sørge for uafgjort, og odds 1.53 på at begge hold scorer bør også friste.

Resultattip: Southampton 1-2 Swansea (10.50)

Stoke 1.85 Uafgjort 3.45 QPR 4.30

Stoke er et hold, der er faldet af på den efter en glimrende start på sæsonen. Nederlaget til Norwich gør, at Tony Pulis & Co. befinder sig lige over nedrykningsstregen med ni point. QPR's problemer er åbenlyse og veldokumenterede, selvom holdet er blevet vanskeligt at slå. Ligesom Stoke har Mark Hughes' mandskab det problem, at alt for mange kampe ender uafgjort. Dette opgør stinker af X.

Resultattip: Stoke 1-1 QPR (6.75)

Wigan 2.25 Uafgjort 3.40 West Bromwich 3.10

To sejre på stribe har bragt Roberto Martinez' tropper op på 13. pladsen. Lad det være sagt med det samme: Wigan fortjente den overraskende sejr over Tottenham i sidste uge. West Bromwich fortsatte med at imponere os med en overbevisende 2-0-sejr hjemme mod Southampton. Wigan regnes som favorit af de fleste i denne kamp og har naturligvis også fordel af hjemmebanen. Gæsternes Peter Odemwingie er imidlertid tilbage i form og noterede sig for begge mål i sejren over The Saints. Steve Clarkes West Brom har kvaliteterne til at tage sejren, så sats på 2-tallet og over 2.5 mål til 1.75.

Resultattip: Wigan 1-2 West Brom (11.50)