Premier League: Optakt til lørdagens klokken 16-kampe


Manchester City 1.13 Uafgjort 8.75 Reading 19.00

Reading begyndte sæsonen skidt og er efter et kort comeback på vej ned i den tunge ende af tabellen. Det store nederlag mod Arsenal mandag tyder på, at det bliver en lang vinter for Brian McDermotts mænd, og Manchester er ikke ligefrem det bedste sted at skulle vende skuden. City har vundet seks kampe ud af ni på Etihad, og selvom denne type kampe ikke altid går, som præsten prædiker, så burde det blive et sikkert 1-tal med over 2.5 mål til 1.35.

Resultattip: Manchester City 3-1 Reading (10.50)

Newcastle 2.05 Uafgjort 3.35 QPR 3.60

QPR er ubesejret i fire kampe under Harry Redknapp, og den første sejr i sidste weekend førte til, at Rangers hoppede væk fra bunden. Redknapps Messias-status bliver sat på sin vanskeligste prøve hidtil lørdag eftermiddag, selvom Newcastle er røget ned på en sjettesidsteplads. Alan Pardews mænd har tabt seks ud af syv kampe i ligaen, og ifølge formbarometret repræsenterer gæsterne god værdi til minimum et point. På hjemmebane mod et svagere hold bør Newcastle imidlertid være et stærkt nok hold til at tage sejren i en kamp, hvor begge hold scorer til odds 1.67.

Resultattip: Newcastle 2-1 QPR (8.75)

Southampton 1.95 Uafgjort 3.45 Sunderland 3.85

Saints var inaktive i sidste weekend, mens Sunderland blev ramt af et uundgåeligt nederlag på Old Trafford. Alt i alt viser formbarometret, at Southampton kun har tabt én ud af fire, mens Martin O'Neills hold i den samme periode blot har vundet en enkelt gang - over svage Reading. En sejr vil bringe hjemmeholdet forbi Sunderland, og takket være hjemmebanefordelen er det netop det, der kommer til at ske. Sats på 1-tallet, og overvej at spille på mål fra Adam Lallana til odds 3.80.

Resultattip: Southampton 2-1 Sunderland (8.75)

Tottenham 1.58 Uafgjort 3.80 Stoke 6.00

Tottenham havde problemer med at nedbryde et solidt Swansea-forsvar i sidste uge, og det bliver ikke nemmere mod et Stoke-hold, der blot har lukket fire mål ind i sine seneste ni kampe. Tony Pulis & Co. har kun tabt én af disse kampe, og alle statistikkerne peger mod, at denne kamp ikke bliver så nem, som oddsene kunne tyde på. Gareth Bale ser ud til at være klar igen for Tottenham, og fløjraketten er værd at satse på som målscorer til odds 3.00, mens man godt kan regne med, at Stoke kæmper sig til endnu en uafgjort.

Resultattip: Spurs 1-1 Stoke (7.25)

West Brom 1.95 Uafgjort 3.45 Norwich 3.85

The Baggies fik sat punktum for en dyster statistik, da holdet efter tre nederlag på stribe hev en uafgjort hjem mod West Ham, men Steve Clarkes mandskab står nu over for et af ligaens mest formstærke hold, når Norwich sætter kursen mod Hawthorns. Chris Hughtons hold er ubesejret i 10 kampe, og der er grund til at tro på endnu et godt resultat, selvom Grant Holt skulle misse kampen med en skade. Statistisk tyder det på uafgjort, men jeg tror, at West Brom stikker en kæp i Norwichs hjul i en kamp, hvor begge mandskaber finder vejen til nettet til odds 1.67.

Resultattip: West Brom 2-1 Norwich (8.75)  

West Ham 2.95 Uafgjort 3.30 Everton 2.40

Evertons ambitioner om at vinde denne kamp led et alvorligt knæk, da Maroune Fellaini fik en karantæne på tre spilledage. Holdet har måttet høre på meget kritik for, at det spiller for mange kampe uafgjort - ni ud af de seneste 14 - og jeg øjner endnu en pointdeling her. Uafgjort plus et Kevin Nolan-mål for The Hammers til odds 3.50.

Resultattip: West Ham 1-1 Everton (6.25)