Premier League: Optakt til West Ham-Manchester United


Efter 750 minutter uden mål kunne man tydeligt se lettelsen hos Robin van Persie, da han havde scoret mod Stoke søndag. Han spurtede over for at give Sir Alex Ferguson et kram på sidelinjen, før han gav highfive til kollegerne på bænken. Hollænderen vil endnu en gang være Manchester Uniteds primære trussel, når De Røde Djævle rejser til London for at spille mod et West Ham-hold, der har lagt afstand til nedrykningsstregen de seneste uger.

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Andy Carrolls fine form i øjeblikket gør, at den store angriber er selvskrevet i front for The Hammers. Her får han sandsynligvis støtte af Matt Jarvis og Ricardo Vaz Te, mens Joe Cole stadig er ude med en skade. Sam Allardyce kommer dog muligvis til at stå med en vanskelig beslutning med hensyn til defensiven: James Tomkins måtte forlade banen før tid mod Southampton, og det er endnu uvist, om han bliver klar i tide.

Sir Alex Ferguson vil sandsynligvis lave et par ændringer i forhold til det hold, der vandt på Britannia. Rafael vender nok tilbage på venstrebacken, hvilket nok betyder, at Phil Jones ryger ind i det centrale forsvar eller op på midtbanen. Nani får muligvis en sjælden startplads på fløjen, og både Danny Welbeck og Tom Cleverley vil også krydse fingre for spilletid fra første minut. Chicharito og Shinji Kagawa ligner de mest åbenlyse spillere, der kan ende på bænken.

Form

West Ham har kun tabt én af sine seneste fem kampe, hvilket har resulteret i, at klubben er kravlet tilbage midt i tabellen. Sejre over Stoke og West Brom blev fulgt op af respektable uafgjorte kampe på Anfield og St Marys, og det lader til, at Sam Allardyces tropper har tænkt sig at slutte sæsonen af med stil.

United har været mindre imponerende det seneste stykke tid, efter at klubben blev slået ud af Champions League af Real Madrid. Nederlag til Chelsea og Manchester City har gjort ondt på Ferguson, selvom titlen ser ud til at ende på Old Trafford.

Seneste indbyrdes opgør

The Red Devils har vundet deres seneste otte indbyrdes opgør mod West Ham med en målscore på 21-3 som resultat. Den statistik ser ret håbløs for London-klubben, men West Ham-spillerne kan hente håb i de to holds seneste cupkampe: De holdt Manchester United stangen på Upton Park tidligere på sæsonen og fik en mindeværdig 4-0-sejr i Ligacup'en i 2010.

Målscorere

Robin van Persie kom tilbage på måltavlen søndag, da han scorede på det straffespark, han selv havde skaffet i anden halvleg. Hvis du tror, at hollænderen har fået hul på bylden, så sats på, at han scorer to mål eller mere til 5.50. West Hams farligste mand er uden tvivl Carroll, der vil give Uniteds forsvar problemer med sin højde og styrke. Hans målscorerodds på 3.75 ser generøst ud på hjemmebane.

Dom

United har ikke været helt oppe i omdrejninger på det seneste, men har stadig masser af kvalitet på holdet. Sejren over Stoke har hjulpet på selvtilliden, men gæsternefår det svært mod dette West Ham-hold. En snæver udesejr ser sandsynlig ud, og det samme gør et mål til hvert hold til odds 1.75.

Resultattip: West Ham 1-2 Man United (8.00)

Klik her for at spille på kampen mellem West Ham og Manchester United hos Unibet.