Premier League: Solskjær og Cornelius besejrer formsvage West Ham


Cardiff City 1.96 Uafgjort 3.45 West Ham 4.15 (Kickoff lørdag 16:00)

Cardiff får ikke æren af at være favorit i mange kampe i denne sæson, men oddsene reflekterer også svaghederne på et West Ham-hold, der har fået sølle to point ud af 21 mulige og derfor er dumpet ned i nedrykningszonen.

The Hammers kan blive forstærket af nye navne i transfervinduet, men spillere som Lacina Traore vil ankomme for sent til at redde Sam Allardyce på City Stadium. Vi satser på, at Ole Gunnar Solskjær får sin første hjemmesejr, og at der bliver scoret over 2.5 mål til odds 1.90.

Resultattip: Cardiff City 2 - 1 West Ham (8.50)
 

Everton 1.38 Uafgjort 4.75 Norwich City 9.50

The Canaries har spillet uafgjort i fire af deres seneste seks kampe, hvilket har givet holdet lidt pusterum, og endnu en pointdeling på Goodison repræsenterer god spilværdi. Ikke desto mindre er det en stor opgave, Norwich står overfor mod et Everton-hold, der bortset fra fejltrinnet mod Sunderland har styret tingenes gang på eget græs i denne sæson.

Andre spilmuligheder kan friste, men sats på The Toffees som sejrsherrer og belgiske Romelu Lukaku som målscorer (odds 1.83).

Resultattip: Everton 3 - 0 Norwich City (9.50)
 

Fulham 2.15 Uafgjort 3.35 Sunderland 3.60

 

Fulham ligger lige over den absolutte bund, men dette opgør er en sekspointskamp, hvor Sunderland vil forsøge at hoppe væk fra bunden for første gang i adskillige uger. Clint Dempsey bør få sin anden ligadebut for The Cottagers, og den målfarlige amerikaner ligner et godt bud på en scoring i kampen til odds 3.33.

The Black Cats er fyldt med selvtillid efter en imponerende stime i ligaen, der blev toppet med to pokalsejre i træk, men jeg forventer, at det hele ender med en pointdeling lørdag eftermiddag i London.

Resultattip: Fulham 1 - 1 Sunderland (6.50)
 

Southampton 1.80 Uafgjort 3.65 West Bromwich 4.75

West Broms langstrakte jagt på en ny manager er endelig overstået, og nu er spørgsmålet, om Pepe Mel overhovedet får nogen indflydelse på lørdagens kamp. På trods af deres vanskeligheder er The Baggies ubesejrede i fire kampe, og tre uafgjorte resultater i den periode overbeviser os om, at X'et er lig med god spilværdi til odds 3.65.

The Saints er faldet af på den efter en overgang at have duftet til top-4, men hjemmebanefordelen bør være nok til at tippe kampen på St Mary's. Sats på 1-tallet og tilføj et spil på, at begge hold scorer til odds 1.80.

Resultattip: Southampton 2 - 1 West Brom (8.50)
 

Tottenham 1.37 Uafgjort 4.80 Crystal Palace 9.75

Tottenham er røget ud af to pokalturneringer, siden Tim Sherwood satte sig i trænersædet, men man skal huske på, at værterne fortsat er ubesejret i Premier League under den nye manager. Selvom Spurs er storfavoritter i dette opgør, kan Sherwoods flotte ligastatistik blive udfordret af et Palace-mandskab, der har vundet ganske respektable tre kampe ud af de seneste syv, og som har været tæt på at få uafgjort mod både Chelsea og Manchester City.

Hjemmesejren er det logiske spil, men The Eagles har ved mange lejligheder gjort mine spilforslag til skamme, mens Tottenhams nye regime endnu har til gode at imponere mig. Sats på X'et til det generøse odds 4.80.

Resultattip: Tottenham 1 - 1 Crystal Palace (8.50)


Klik her for at læse mere om Premier League på Blog.unibet.com!