Premier League: Spilforslag til onsdagens kampe


Chelsea 1.45 Uafgjort 4.40 Fulham 7.00

Chelseas nedadgående formkurve kender alle til, men Fulham har tabt sine to seneste kampe og har på det seneste slidt i det i fraværet af talismanen i midterforsvaret, den tidligere FC København-spiller Brede Hangeland. Det vil værterne forsøge at udnytte, og The Blues er da også favoritter, selvom Fulham normalt præsterer godt på Stamford Bridge, hvor de hvidklædte spillede 1-1 i sidste sæson.

Chelsea bør snuppe sejren, og der er gode muligheder på markedet for målscorere, hvor Gary Cahill giver odds 7.75 og Dimitar Berbatov 3.75. Et sikrere sats er over 2.5 mål til odds 1.55.

Resultattip: Chelsea 2-1 Fulham (8.00)


Everton 2.35 Uafgjort 3.40 Arsenal 2.90

Arsenals storsejr på 5-2 over naboerne fra Tottenham for 10 dage siden skjulte det faktum, at The Gunners er inde i en dårlig stime med blot to sejre i seks ligakampe. Everton ligger nummer fem, men savnede tydeligvis Marouane Fellaini og Kevin Mirallas i kampen mod Norwich i weekenden.

Aftenens kamp mellem to hold, der på trods af deres positioner i tabellen kæmper med formen, burde blive lige så tæt, som oddsene indikerer, og jeg ville satse på en uafgjort kamp, hvor begge hold scorer. Det giver odds 1.57.

Resultattip: Everton 1-1 Arsenal (6.75)


Southampton 2.05 Uafgjort 3.45 Norwich 3.50

Begge hold har sikret sig værdifulde point i de seneste uger og satser nu på at lægge nedrykningszonen bag sig. De forbedrede formkurver gør kampen svær at forudse. Norwich har imidlertid imponeret mest med en kamprække, der tæller sejre over Arsenal og Manchester United, men hjemmebanefordelen burde gøre, at The Saints ikke taber kampen.

En sejr vil bringe Southampton op på en relativ sikker 14. plads, men Norwichs kvalitet og ihærdighed vil givetvis føre til en uafgjort kamp. Uruguayaneren Gaston Ramirez (billedet) repræsenterer god værdi til odds 3.50 som målscorer i kampen.

Resultattip: Southampton 2-2 Norwich (12.50)

Stoke 1.95 Uafgjort 3.40 Newcastle 3.95

Tony Pulis’ tropper fortsætter med at skabe resultater, og deres 1-0-sejr over Fulham i weekenden gjorde, at The Potters overhalede Newcastle, der samtidig tabte 0-2 ude mod Southampton. The Magpies' dårlige formkurve kan skyldes engagementet i Europa League, og hvis der er bekymringer over træthed, bliver de ikke mindre af, at holdet nu skal spille sin tredje kamp på under en uge.

På hjemmebane er Stoke et svært hold at slå, og selvom oddset på uafgjort frister, så tror vi på, at værterne tager sejren takket være et længe ventet mål fra Peter Crouch til odds 2.60.

Resultattip: Stoke 2-1 Newcastle (9.00)


Swansea 2.35 Uafgjort 3.40 West Brom 2.90

West Broms spillere har i denne uge haft travlt med at underspille klubbens høje ligaplacering, men tabellen lyver ikke - selv ikke så tidligt i sæsonen - og Steve Clarkes mænd går ind til kampen med fem ligasejre i træk.

Michael Laudrups Swansea er ubesejret i fire kampe, og da Svanerne er svære at slå og har spillet tre kampe uafgjort i træk, forudser mange endnu en pointdeling her. West Bromwich buldrer dog af sted som et eksprestog, og udeholdet burde tage sejren i en kamp, hvor man også bør satse på, at begge hold scorer til odds 1.60.

Resultattip: Swansea 1-2 West Brom (11.00)


Spurs 2.25 Uafgjort 3.45 Liverpool 3.05

Liverpool har ikke haft en god statistik på White Hart Lane de seneste år, hvor holdet har tabt sine seneste fire kampe. Brendan Rodgers' hold har fået sat en stopper for den frygtelige stime af tabte point, men 0-0-kampen mod Swansea søndag viste, at gæsterne er et godt stykke fra at kunne true top-4-holdene i denne sæson.

Spurs spillede igen op til deres bedste mod West Ham i den seneste kamp, og hvis de kan spille sådan igen, så vinder de i aften. Det giver som regel mening at spille på, at begge hold scorer, når Tottenham spiller, så sats på det til odds 1.57.

Resultattip: Spurs 2-1 Liverpool (9.25)


Manchester United 1.23 Uafgjort 6.50 West Ham 12.00

United blev skræmt af QPR i weekenden, men det burde blive til et bedre resultat mod West Ham, der knap nok kunne byde Tottenham op til dans på White Hart Lane i søndags.

The Hammers har kun vundet én ud af fem kampe efter en ellers god start på sæsonen. Den dårlige stime fortsætter sandsynligvis i denne kamp. Over 3.5 mål ligner også et godt spil til odds 2.05.

Resultattip: Manchester United 3-1 West Ham (10.50)