Premier League: Sunderland kan banke The Hammers på plads i vigtig mandagskamp


Det er ofte et karaktertræk ved nedrykkerhold, at de kan tabe, selvom de spiller godt, og det er derfor, Gus Poyet stod tilbage med flere spørgsmål end svar efter Sunderlands opmuntrende spil i 1-2-nederlaget på Anfield onsdag.

The Black Cats formåede at gøre det, som størstedelen af de andre hold i Premier League ikke har magtet i denne sæson: At spille op med et ofte sprudlende Liverpool-mandskab på udebane. Efter pausen ramte Lee Cattermole overliggeren, Ki Sung-Yeung reducerede, og John O'Shea missede en åben hovedstødschance i det sidste minut.

Problemet var naturligvis, at Steven Gerrard og Daniel Sturridge scorede på hver side af pausen mod gæsterne, der blev bedre, efter at Poyet sendte Ki og Adam Johnson ind fra bænken.

De bør begge starte inde i mandagskampen, og det samme gør Fabio Borino (billedet herover), der ikke kunne spille mod sin arbejdsgiver, Liverpool, i den forgangne uge. Comebacket til denne trio kan være det boost, hjemmeholdet har brug for.

For et boost er der ingen tvivl om, at Sunderland mangler. Weekendens resultater betyder, at der nu er fire point op til stregen, og selvom der har været fokuseret på de kampe, de mangler at spille i forhold til rivalerne i bunden, så var den ene på Anfield, mens en anden skal spilles ude mod Manchester City.

Ja, med tanke på at holdets fire sidste udekampe byder på modstanderne Tottenham, City, Chelsea og Manchester United, så er det rimeligt at tro, at Sunderland skal sikre sig redningen hjemme på Stadium of Light.

Mens Sunderland altså tabte i Liverpool, sled West Ham sig til hjemmesejr mod Hull Citys 10 mand, hvilket alligevel resulterede i, at tilhængerne på Upton park buhede af Sam Allardyce & Co.

Den ofte åbenmundede Allardyce var ikke sen til at give udtryk for sin utilfredshed med tilskuernes reaktion på et resultat, der betyder, at hans hold, som engang blev betragtet som åbenlys nedrykningskandidat, har otte point ned til stregen.

The Hammers skal nok bare have én sejr mere for at sikre sig overlevelse, men eftersom London-klubben kun har vundet to gange i sine seneste 11 udekampe, bliver det næppe til tre point mandag aften.

Man gør klogt i at holde øje med startopstillingerne, men hvis Ki, Johnson og Borini igen er med for Sunderland, så er 1-tallet mest sandsynligt til odds 2.15.

Sunderland vandt det tilsvarende opgør 3-0 sidste sæson, men holdet har været en smule venligere stemt over for gæstende mandskaber på det seneste, og odds 2.25 på at gæsterne scorer over 1.5 mål frister også, ligesom mål fra begge hold til odds 1.82 gør det. For de mere ambitiøse og risikovillige er odds 5.40 på over 2.5 mål efter pausen interessant.

Mulige målscorere

 

Borini, der har scoret vigtige mål for sit hold i denne sæson, er helt oppe i odds 3.75 som målscorer.

Poyet startede med Jozy Altidore og Connor Wickham i angrebet på Anfield, men efter at holdet blev betragteligt bedre, da sidstnævnte forlod banen i anden halvleg, vælge den uruguyanske træner nok at ændre i start-11'eren, hvor den farlige Ki får muligheden for at score for anden uge i træk (odds 5.50).

West Ham sætter sin lid til de to tidligere Newcastle-spillere Andy Carroll (odds 3.65 som målscorer) og Kevin Nolan (4.20), men det var Mark Noble, der scorede på straffe i midtugen, og han har odds 7.50 på at score for anden kamp i træk.


Spilforslag:
Sats på, at Sunderland vinder til odds 2.15


Klik her for at spille på engelsk fodbold hos Unibet!