Ronny Johnsens eksperttip: Optakt til Newcastle-Everton


Julevanviddet fortsætter…

Ronny siger: “Der er tale om et klassisk Premier League-opgør, hvor to fodboldgale byer mødes på et af de største bristiske stadioner, St. James' Park. Jeg mener, at kampene hen over julen har været et fint eksempel på, hvorfor dette er en af de stærkeste ligaer i verden, og jeg er ikke i tvivl om, at aftenens kamp vil blive et brag. Vi har set adskillige fantastiske kampe i de seneste uger, hvor højdepunktet for mange var kampen mellem Arsenal og Newcastle, der bød på 10 mål. Men aftenens modstander, Everton, er påpasselige i defensiven, og det tegner til at blive et tæt opgør. Et spil på under 3.5 mål til odds 1.35 bør sikre en god start på det nye år."

Moyes er et geni…

Ronny siger: “Everton er et solidt mandskab under David Moyes' ledelse. Han har for nylig sagt, at vi stadig har det bedste til gode fra hans mandskab, og en sejr i aften vil være første skridt frem mod Champions League-kvalifikation i år. Januars transfervindue er åbent, men det påkalder respekt, at Everton stort set aldrig bruger penge på transfermarkedet. Det er et mysterium, hvordan Moyes bliver ved med at få det bedste ud af sine egne spillere. Han er i mine øjne en af de mest spændende trænere. Men Toffees-truppen er ikke bred, og programmet har været voldsomt på det seneste. Efter det bitre nederlag til Chelsea forleden bliver det interessant at se, hvilken form holdet er i i aften."

The Magpies giver god værdi…

Ronny siger: “Jeg må indrømme, at jeg blev overrasket, da jeg så oddsene på denne kamp. Jeg ville have gættet på, at værterne var små favoritter, men Unibet ser dem i stedet for som outsidere til odds 3.30. Newcastle har spillet to hårde kampe hen over julen og blev kørt over af Manchester United og Arsenal. The Magpies er ikke i god form, men 2013 repræsenterer en mulighed for en frisk start, og foran egne tilhængere vil Pardews mænd blive inspireret til at levere en stor præstation."

Ba vil sætte et flot punktum…

Ronny siger: “Jeg satser på, at Demba Ba fortsat er Newcastle-spiller, og at han spiller i aften. Det kan meget vel være hans sidste kamp for The Magpies, og jeg tror, at han vil gøre alt for at vise potentielle nye arbejdsgivere, at han ved, hvor målet står. Odds 6.00 på at senegaleseren scorer det første mål, er rigtig god værdi."

Spilforslag: Newcastle vinder til odds 3.30.