Transfersnak: Southampton med i kampen om stærk Liverpool-forsvarer


The Saints vil have Liverpool-forsvarer

Southampton er vant til at gøre forretninger med Liverpool på transfermarkedet, men denne gang vil de for én gangs skyld hente en spiller til St Mary's fra Anfield.

The Saints har angiveligt kastet sig ind i ræset om Liverpools marginalspiller Mamadou Sakho, der skal erstatte Jose Fonte, som har bedt om at komme væk fra klubben.

Sakho er ikke på talefod med Jürgen Klopp, men hans talent kan ikke benægtes, og derfor er Southampton i direkte kamp med nogle af kontinentets store klubber såsom Sevilla og Galatasaray.

 

Arsenal gør sit første januarindkøb

Arsenal har taget hul på januars transfervindue med bekræftelsen af købet af Cohen Bramall fra Hednesford Town.


Klubben fra Northern League Premier Division modtager en kompensation på 340.000 kroner for Cohen, der dermed har underskrevet sin første professionelle kontrakt.

Backen fik ikke tilbudt en aftale, efter at han havde været til prøvetræning hos Crystal Palace i november, men han viste sig godt frem på Arsenals træningslejr i sidste måned.

 

The Baggies væbner sig til stort vindue

West Brom er godt kørende i Premier League, og Tony Pulis håber at kunne drage fordel af klubbens situation, når han skal styrke truppen - begyndende med den kroatiske midtbanespiller Filip Bradaric.

The Baggies ser ud til at misse Morgan Schneiderlin, der forventes at støde til sin tidligere træner Ronald Koeman i Everton, men Bradaric er et billigere alternativ til små 75 millioner.

Den disciplinerede defensive midtbanespiller, der tørner ud for HNK Rijeka i den bedste kroatiske række, fik landsholdsdebut i november og bliver spået en stor karriere.