Unibet præsenterer: De bedste og værste sidsteøjeblikshandler i Premier League


Vinterens transfervindue smækker i, og selvom sportsjournalisterne gør deres for at levere breaking news om de seneste handler, så har vi lyst til at se tilbage på nogle af de bedste og værste manøvrer i den bedste engelske række på denne spændende, frustrerende og helt-hysteriske-men-vi-følger-med-alligevel dag.

DE BEDSTE:

Luis Suarez / fra Ajax til Liverpool for 225 millioner kroner i januar 2011

Uanset hvor sindssyg han måtte være, så er Suarez et ganske særligt talent, hvilket han viste i Liverpool i tre et halvt år, 133 optrædener og understregede med 82 scoringer. Et scoop for 225 millioner.

Daniel Sturridge / fra Chelsea til Bolton på lejeaftale i januar 2011

På den samme januardag i 2011 blev Daniel Sturridge smidt på porten i Chelsea efter ankomsten af en vis angriber på Stamford Bridge, og i løbet af sin lejeperiode i Bolton præsterede han otte mål i 12 kampe - en tid, han den dag i dag erkender, gav ham selvtilliden tilbage.

Asmir Begovic / fra Portsmouth til Stoke for 32 millioner i januar 2010

De økonomiske problemer i Portsmouth ramte hårdt i januar 2010, og klubben var tvunget til at sælge sin lovende målmand, Asmir Begovic, til Stoke for at holde kreditorerne fra døren. Bosniakken har ikke set sig tilbage siden sit skifte til Britannia og er blevet en af Premier Leagues mest stabile keepere.

LÆS MERE: Få det fulde overblik over vinterens transfervindue i Superligaen!

DE VÆRSTE:

Fernando Torres / fra Liverpool til Chelsea for 495 millioner i januar 2011

Du vidste, han ville være med, gjorde du ikke? Fernando Torres var et idol på Anfield i januar 2011, men skader, Roy Hodgsons ankomt på trænerbænken og et frisørbesøg tog angiveligt selvtilliden fra spanieren. Det forhindrede dog ikke Chelsea i at betale knap en halv milliard for ham, og resultatet var ... ja, alt andet end spektakulært.

Andy Carroll / fra Newcastle til Liverpool for 345 millioner i januar 2011

345 MILLIONER! Ja, den dag i dag virker det stadig vanvittigt. Liverpool spenderede over to tredjedele af gevinsten fra Torres-salget på at hente Andy Carroll i Newcastle, men den kraftfulde unge englænder var ... tja, bare ikke klar til opgaven. Skader og en manglende tilpasningsevne til The Reds' spillestil betød, at han fik det svært, og i dag er han i West Ham.

Afonso Alves / fra Heerenveen til Middlesbrough for 120 millioner i januar 2008

Brasilianske Afonso Alves var engang kendt for at have scoret syv mål for Heerenveen i Æresdivisionen, så han måtte da være manden, der kunne løfte Middlesbrough til nye højder. Nej. I stedet for var han elendig, og Boro rykkede ned halvandet år senere.