10 ting du skal vide før Inter - Juventus


10. Udeholdet har vundet tre af de seneste fire kampe mellem Inter og Juventus. Juve har odds 1.98 på at vinde sæsonens første Derby d'Italia.

9. Inter har dog vundet sine første to kampe uden at indkassere mål. Holdet fra San Siro har odds 3.70 på at slå de forsvarende italienske mestre.

8. En 2-0-sejr mod Genoa og en 3-0-sejr over Catania betyder, at Inter i gennemsnit laver 2.5 mål per kamp denne sæson. Over 1.5 mål til hjemmeholdet lørdag giver odds 3.05.

7. For 14 dage siden lavede Juve fire mål mod Lazio for anden gang på en måned. Antonio Contes tropper er også ubesejret i denne sæson og har odds 1.42, hvor du får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

6. Rodrigo Palacio scoredeto gange mod Juve i sidste sæson og har allerede scoret ligeså mange mål i denne sæson. Inter har odds 8.00 på at vinde med to mål eller derover.

5. De to klubber har kun spillet uafgjort to gange i deres seneste 13 indbyrdes opgør. Sejr til et af holdene giver odds 1.27 på dobbeltchancen.

Herunder kan du se højdepunkter fra de to holds seneste kamp, i marts: 

4. Juve scorede på fire af sine fem skud på mål mod Lazio og vandt 4-1 på trods af modstanderens 17 skud på mål. Juve har odds 2.90 på at holde clean sheet.

3. Begge hold har scoret i tre af de seneste fire indbyrdes opgør. Lørdag er der odds 1.70 på, at begge hold scorer.

2. Juventus har scoret i hver eneste af sine seneste 16 ligakampe - en stime der går tilbage til et 0-1-nederlag ude mod Roma i februar. Bianconeri har odds 1.16 på at score mod Inter.

1. Inter har holdt clean sheet i de seneste fire ligakampe, hvor holdet er kommet foran. Nerazzurri har odds 20.00 på at vinde 2-0.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet