Juventus fik Tevez og kigger nu ud i Europa


I sidste uge var den der: Carlos Tevez er Juventus-spiller. Duoen Marotta-Paraticis mission i det engelske viste sig altså at give pote: Man ville komme eventuelle yderligere tilnærmelser fra rivalen Milan i forkøbet og tage tilbage til Torino med den argentinske bombers underskrift.

Tevez har skrevet en treårig aftale og tjener 41 millioner kroner om året. Manchester City får 67 millioner kroner plus forskellige bonusser afhængigt af resultaterne, hvilket alt i alt kan ende med at komme op i omegnen af 90 millioner kroner.

Var Tevez så den "topspiller", som Conte ønskede sig? Han var uden tvivl et af de mest sandsynlige emner sammen med Higuain (nu på vej til Arsenal) og Jovetic. Med Tevez får Bianconeri utvivlsomt en angriber, der kan sit kram, og som har spillet på højeste niveau med begge Manchester-klubber samt vundet Champions League med United tilbage i 2008. Derudover er det vigtigt at huske på, at Juve med denne lynhandel "stjæler" Tevez fra Milan, der meget vel kan blive den farligste konkurrent til Lo Scudetto.

Conte får også en spiller, der er meget dygtig til at tilpasse sig rent taktisk. Tevez kan spille sammen med Llorente i Contes klassiske 3-5-2, men han kan også spille bag ved spanieren i en hypotetisk 4-2-3-1-formation, som træneren kan tænkes at ville benytte sig af i Champions League; dermed får l'Apache en rolle som trequartista i den hvidsorte trøje. Den tidligere Manchester City-spiller vil i teorien også kunne spille som offensiv fløj i en 4-3-3'er.


Juventus har i skrivende stund Unibet-odds 1.65 på at vinde sit tredje mesterskab i træk