Made in Italy: Det lærte vi af 32. spillerunde i Serie A


Er det allerede regnskabets time for Inter?

Efter de gode præstationer på udebane mod Fiorentina og Roma - og de fire erobrede point - havde ejer Thohir og cheftræner Mazzarri forventet sig mere af hjemmekampene mod Atalanta, Udinese og Bologna samt af udekampen i Livorno, der kastede tre point af sig ud af 12 mulige.

Lørdagens kamp mod Bologna var symptomatisk for den periode, Nerazzurri befinder sig i. To flotte scoringer af Icardi (nummer to var decideret fremragende) kunne ikke overstråle masser af fejl på midtbanen og i forsvaret. "Gør de det med vilje?", spurgte Mazzarri sig selv på bænken. Næppe, men Inter er åbenlyst i vanskeligheder, og i kampen mod Bologna brændte Milito sæsonens første Inter-straffespark - et spark der kunne have givet tre point til et falmet mandskab.

Thohir har sagt, at Europa har førsteprioritet, og at alle i klubben - med streg under alle - er til eksamen. Parma og Lazio satser på at snuppe Europa League-pladsen fra Inter, og Mazzarri ligner ikke mere en mand, der sidder helt sikkert i trænersædet. 

Destro-hattrick sender budskab til Prandelli

Destro bankede Cagliari på plads med et hattrick, sørgede for at Roma nu kun er fem point efter Juve, der dog spiller sin kamp i 32. runde mandag aften, og sendte et klart budskab til landstræner Prandelli: Jeg vil med til Brasilien.

Det var Mattias første Serie A-hattrick, og dermed er Roma-angriberen oppe på 13 sæsonscoringer. Efter at have døjet med skader sidste år ligner Destro pt. et af de mest interessante italienske talenter.

I en runde, hvor også Immobile kom på tavlen med sin sæsonkasse nummer 18, lignede Destro en mand, der har gode muligheder for at kommer med til VM. Med en Balotelli, der præsterer ustabilt, en Gilardino, der ikke virker overbevisende, en Osvaldo, der slet ikke overbeviser, og en Giuseppe Rossi, der ikke ved, hvornår han er klar igen, kan både Roma-angriberen og Immobile være de nyheder, landstræneren hiver op af hatten inden den første VM-gruppekamp mod England.

PS! I første halvleg sendte Destro en knytnæve afsted mod Astori i en spilsituation, og mandag kan han meget vel blive idømt de mere end rimelige tre spilledages karantæne.

Napoli taber til Parma, og De Laurentiis gør en dårlig figur

Napoli tabte søndag 0-1 i Parma på et mål af Parolo, og det var samtidig et farvel til håbet om at snuppe andenpladsen fra Roma, der nu er 12 point foran. Dermed går en eventuel vej til Champions League gennem en kvalifikationsrunde.

Napoli har i denne sæson været meget op og ned, og efter at have nedkæmpet Juventus sidste søndag leverede syditalienerne en elendig præstation i Parma.

Efter slutfløjtet var der en Napoli-tilhænger, der forsøgte at få en forklaring på den dårlige kamp fra præsident De Laurentiis, som derefter steg ud af det køretøj, der fragtede ham væk fra Stadio Tardini, for at tage fat i kraven på den overraskede fan. RAI's kameraer fangede scenen, og som svar har Napoli-ledelsen valgt at boykotte det statslige tv-selskab.

Efter at være skredet fra ligaforbundets offentliggørelse af kampprogrammet på en forbipasserende scooter (uden hjelm), efter at have nægtet sit hold at stille op til præmieoverrækkelsen efter den italienske supercup mod Juventus i Beijing, og efter at De Laurentiis' søn har kaldt Juve-chefen Marotta for en ignorant, må man sige, at søndagens scene er endnu en af den slags ting, vi gerne ville have været foruden.

Følg vores grundige dækning af Serie A på Blog.unibet.com!