Made in Italy: Det lærte vi af 4. spillerunde i Serie A


5. Juve er suveræn

72 pct. boldbesiddelse, 90 pct. vellykkede afleveringer, tre mål, Pogba og Tevez på bænken og Giovinco med fra start igen.

Dette er den meget sigende opsummering af kampen mellem Juventus og Cesena. Bianconeri styrede slagets gang fra start til slut mod en modstander, der var kommet til Juventus Stadium og allerede havde resigneret (det kommer vi også til at se fra andre hold i denne sæson).

Juve har nu 12 point efter fire kampe. Syv mål er scoret og ingen lukket ind. Velkommen til Serie A, der lugter mere og mere af La Liga...

 

4. Roma kommer ikke så nemt til pointene, men skal ikke afskrives

Det var sværere for Roma i Parma end det var for Juve mod Cesena, men Giallorossi holdt hovederne højt, og efter fire kampe har romerne ligeledes 12 point.

Garcias mandskab lukkede sæsonens første mål ind, men da kampen så ud til at skulle ende uafgjort, og anfører Totti havde forladt banen, tog Pjanic sagen i egen hånd og sørgede med et magisk frispark for, at hovedstadsklubben fik tre point.

De to tophold mødes i en direkte duel den 5. oktober, og spørgsmålet er, om det bliver med det samme antal point? Lige nu tyder alting på det.

 

3. Hvem går stærkest ind til Derby della Lanterna?

Mihajlovics Sampdoria slog Chievo på Marassi og holder snor i Inter og Verona på tredjepladsen.

Blucerchiati er fortsat ubesejrede i Serie A (2-2-0), og onsdag var det to forsvarsspillere (Gastaldello og Romagnoli), der sørgede for Samp-sejren.

Genoa blev hentet i Verona, men Matri viste med to mål, at han er tilbage, samtidig med at den unge keeper Perin med sine klasseredninger kan sikre Il Grifone point.

Men hvem går så stærkest ind til derbyet? Svært at sige, men her er oddsene på kampen.

 

2. Napoli står endnu, men skuffer igen

Det ser mere og mere sort ud for Benitez' mandskab. Onsdag aften var en føring på to mål ikke nok til at slå Palermo, og napolitanerne var ved flere lejligheder ved at tabe det hele på gulvet.

Den spanske træner begyndte med Higuain på bænken og satte først argentineren på græs i anden halvleg, men det er forsvaret, der giver størst bekymring, efter at Palermo fremstod farlig, hver eneste gang de angreb.

Det lader til, at De Laurentiis er rimelig vred over det, der foregår. Skal vi mon forvente en bemærkelsesværdig beslutning i de kommende dage?

 

1. Inter bejler til en status som Juves og Romas førsteudfordrer

Inter slog Atalanta i Milano og bringer sig op på tredjepladsen side om side med Verona og Sampdoria.

Mazzarris udvalgte gør god reklame for sig selv: I fire ligakampe har de scoret 10 mål og har kun lukket ét ind. Ja, ja, det er sandt, at de syv mål blev scoret mod Sassuolo...

Nerazzurri har vundet begge hjemmekampe hidtil, efter at de sidste sæson havde store problemer på eget græs. De to udekampe er derimod endt uafgjort.

Holdet fremstår solidt, og søndag kan Inter igen nyde godt af hjemmebanefordelen, når nummer sjok, Cagliari, kommer på besøg.

Spil på Serie A her!