Serie A: 10 ting du skal vide før Milan - Fiorentina


10. Fiorentina har ikke tabt til Milan i de to klubbers seneste fire opgør (to sejre og to uafgjorte). Firenze-klubben har odds 3.70 på at vinde lørdag aften på San Siro.

9. Onsdag tabte Viola for første gang i seks kampe, og gæsterne har odds 2.05 på at tabe for anden kamp i træk.

8. Milan har kun vundet én ud af sine seneste seks kampe (1-3-2), og det var en snæver sejr på 1-0 over Udinese sidste måned. Massimiliano Allegris tropper har odds 1.28 på enten at vinde eller spille uafgjort på Dobbeltchancen.

7. Giuseppe Rossi har lavet 10 mål i 11 kampe, siden han vendte tilbage efter to års skadespause. Fiorentina-angriberen har odds 3.50 på at score.

6. Tilbagevendte Kaka scorede derimod sit første mål efter sit comeback på San Siro onsdag i 1-1-kampen mod Lazio. Kaka lavede 70 Serie A-mål i løbet af sin første periode i Milan, og brasilianeren har odds 3.33 på at nette igen lørdag.

Herunder kan du se Kaka score mod Fiorentina i 2009:

5. Mario Balotelli har flere skud per kamp end nogen anden spiller i Serie A (6,2) og har allerede lavet tre kasser i ligaen i denne sæson. Den italienske landsholdsangriber har odds 6.00 som første målscorer.

4. Balotelli laver dog også flere frispark end nogen anden spiller fra de to hold (2,3 per kamp) og har samlet tre gule og ét rødt kort sammen i denne sæson. Super Mario har odds 1.53 på ikke at score.

3. Fiorentina har indkasseret kampens første mål i tre af holdets seneste fem kampe og har odds 1.60 på at gøre det igen lørdag.

2. Milan har kun holdt clean sheet fire gange i 15 forsøg i denne sæson og har odds 4.50 på at indkassere mål i begge halvlege.

1. Gennemsnitligt laver Fiorentina næstfærrest frispark per kamp i Serie A (12,5). Gæsterne har odds 4.30 på at holde buret rent lørdag i Milano.


Klik her for at læse Paolo Bandinis optakt til lørdagens kampe i Serie A!

Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!