Serie A: 10 ting du skal vide før Milan - Roma


10. Roma har slået Milan i tre af sine seneste seks besøg på San Siro (3-1-2) og har odds 2.90 på at vinde mandag aften.

 

9. Den romerske storklub slog Fiorentina sidste weekend og satte dermed punktum for en stime af fire uafgjorte kampe. Giallorossi har endnu ikke tabt i denne sæson i Serie A, og uafgjort i Milano giver odds 3.40.


8. Milan ligger nummer ni i Serie A og har kun vundet to gange i de seneste 11 kampe siden midt i oktober. Milan har odds 2.45 på at vinde.


7. Mattia Destro scorede sejrsmålet mod Fiorentina i det, der var angriberens første kamp i sæsonen. Det var den tidligere Siena-spillers syvende mål i 22 optrædener for Roma, og Destro har odds 3.30 på at score igen mandag.

 

6. Milan har ikke vundet i sine seneste fem hjemmekampe (0-4-1), men har scoret først i tre af disse opgør. Rossoneri har odds 1.68 på at komme først på tavlen.

 

Herunder kan du se Roma slå Milan 4-2 i Rom i sidste sæson:

5. Mario Balotelli har scoret 10 gange i 18 optrædener for klub og landshold i denne sæson og har desuden fået otte gule kort og et enkelt rødt. Den italienske landsholdsangriber har odds 5.10 som første målscorer.

 

4. På trods af deres respektive placeringer i tabellen har Milan flere skud på mål per ligakamp (17,1) end Roma (15,9). Milan har odds 10.00 på at vinde 2-1 mandag aften.

 

3. Francesco Totti har lavet flere målgivende afleveringer end nogen anden i Serie A i denne sæson (seks) og har lavet tre mål i otte ligakampe. Den 37-årige legende har odds 3.60 som målscorer.

 

2. Roma har scoret først i 12 ud af 15 kampe i sæsonen og har odds 1.98 på at gøre det igen mandag aften i Milano.

 

1. Rudi Garcias spillere har kun smidt to føringer væk i denne sæson (mod Torino og Sassuolo) og har odds 4.80 på at vinde begge halvlege på San Siro.


Klik her for at læse vores optakt med spilforslag til mandagens brag på San Siro!